Make-up ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας

Θεμέλιο του σωστού μακιγιάζ είναι η κατάλληλη βάση. Η βάση του μακιγιάζ προσφέρει την επιθυμητή κάλυψη, δίνοντας λάμψη στο μουντό δέρμα, κάνοντας τα σπυράκια και τις φακίδες να φαίνονται λιγότερο και προετοιμάζοντας το πρόσωπο για τα υπόλοιπα προϊόντα μακιγιάζ.


Το γαλλικό τεύχος του Marie Claire σας βοηθάει να επιλέξετε την ιδανική βάση για το δέρμα σας ανάλογα με τον τύπο του.

Ξηρή επιδερμίδα: Έχει την τάση να αφυδατώνεται πολύ εύκολα. Προτιμήστε μια βάση σε υγρή μορφή που περιέχει περισσότερα υδατικά στοιχεία και λιγότερες χρωστικές ουσίες. Σημαντικό επίσης είναι να έχει ελαφριά υφή ώστε να μην βαραίνει το πρόσωπο.

Λιπαρή επιδερμίδα: Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, ιδίως αυτή που έχει τάση νια ακμή. Προτιμήστε μια βάση για λιπαρά δέρματα με αντιφλεγμονώδη δράση και αντισηπτικές ιδιότητες. Επιλέξτε ένα φαρμακευτικό προϊόν που δεν φράζει τους πόρους.

Κανονική - μεικτή επιδερμίδα: Είστε οι ευνοημένες της «παρέας. Ο συγκεκριμένος τύπος επιδερμίδας δεν έχει μεγάλες ανάγκες ενυδάτωσης και σμηγματορύθμισης και έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα είδη make-up. Προτιμήστε ουδέτερα προϊόντα. Έχετε την πολυτέλεια να επιλέξετε μέσα από μεγάλη ποικιλία προϊόντων, αφού στον τύπο του δέρματος σας ταιριάζουν και οι ανάλαφρες υφές και οι βαριές σε μορφή compact. Πουδράρετε περισσότερο τα λιπαρά σημεία του προσώπου.


www.real.gr





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...