Καρό της Ντάμας

Μία ματιά στις νέες σειρές ρούχων μεγάλων οίκων φαίνεται πως το καρό ξεχωρίζει. Το καρό ήταν πάντα αγαπημένο θέμα για τους σχεδιαστές. Οι συνδυασμοί με καρό παντελόνια, σακάκια, φορέματα, μπλούζες, τσάντες και παπούτσια μπορούν να προσαρμοστούν σε πολλά στιλ και να συνδυαστούν πολύ εύκολα.


Σε ένα casual ντύσιμο, συνδυάστε το καρό πουκάμισο με ένα skinny ή απλό blue τζιν, προσπαθώντας να δώσετε ένα πιο χαλαρό και απογεματινό τόνο στην εμφάνιση σας.

Προτιμήστε παπούτσια που να προσαρμόζουν το ντύσιμο σας σύμφωνα με την ώρα που το φοράτε. Ένας συνδυασμός παπουτσιών που ταιριάζει με το συγκεκριμένο στιλ είναι τα booties και οι μπότες ιππασίας, που είναι αρκετά στην μόδα φέτος και δίνετε ένα ροκ ντύσιμο στο στιλ σας. Ένας άλλος συνδυασμός πιο κλασικός που μπορείτε να φορέσετε είναι μονόχρωμο υφασμάτινο παντελόνι με μπλούζα ή πουκάμισο από πάνω και να το ταιριάξετε με ένα πολύ ωραίο κλασικό καρό σακάκι.

Παράλληλα, για ένα πιο βραδινό ντύσιμο υπάρχουν είτε μακριά μέχρι τον αστράγαλο είτε μίνι καρό φορέματα που μπορούν να συνδυαστούν με μία διακριτική βραδινή τσάντα, γόβες ή μπότες και με πολύ ωραία κοσμήματα.

Αποφύγετε να φοράτε συνδυασμούς με πολλά καρό και πολλές ρίγες καθώς αυτός ο συνδυασμός κουράζει τα μάτια και χάνεται την θηλυκή πλευρά που σας αναδεικνύει το καρό χρώμα. Σε κάθε περίπτωση, οι τάσεις του καρό μπορούν να σας προσφέρουν απίστευτους συνδυασμούς σε χρώματα και στιλ, δημιουργώντας μια ζεστή εικόνα.




www.real.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...