Χρώμα χωρίς φόβο

Η βαφή είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να ανανεώσετε το look σας. Μακάρι να ήταν και λιγότερο… τρομακτική. Στο κομμωτήριο, το κόστος είναι σοβαρός ανασταλτικός παράγοντας και η μυρωδιά των χημικών για πολλές από εμάς είναι ανυπόφορη.
Στο σπίτι υπάρχει πάντα ο φόβος πως θα καταλήξετε με ακαλαίσθητες ρίγες ή χρώμα διαφορετικό από εκείνο που θέλατε.

Αυτό που χρειάζεστε είναι συμβουλές για το σπίτι και  το κομμωτήριο – και το myself σάς τα παρέχει αναλύοντας τις φοβίες σας μία-μία.
Αν φοβάστε πως θα σας κοστίσει μια περιουσία…
Μπορείτε να πάτε στο κομμωτήριο χωρίς να χρεοκοπήσετε. 1) Αναζητήστε προσφορές. Όλο και περισσότερα κομμωτήρια κάνουν ειδικά πακέτα. 2) Μόλις αποκτήσετε το τέλειο χρώμα, διατηρήστε το πηγαίνοντας σε λιγότερο ακριβά κομμωτήρια ή ανανεώνοντάς το στο σπίτι. 3) Προστατεύστε την επένδυσή σας, χρησιμοποιώντας ειδικά προϊόντα για βαμμένα μαλλιά ή ακολουθήστε τη δική μας ανέξοδη οδό. Αναμείξτε λίγο μηλόξιδο σε ένα ποτήρι νερό, ρίξτε το στα μαλλιά σας και ξεβγάλτε. Δεν θα μυρίζουν και θα λάμπουν.
Αν φοβάστε πως θα εισπνεύσετε αμμωνία…
Δεν χρειάζεται. Η βαφή INOA Της L’Oréal Professionnel δεν περιέχει αμμωνία και συνεπώς δεν μυρίζει καθόλου. Ζητήστε τη από τον κομμωτή σας. Αλλά δεν χρειάζεται να πάτε στο κομμωτήριο για να γλιτώσετε από την αμμωνία. Επιλέξτε βαφές από το φαρμακείο, όπως του Koρρέ και της Apivita, που επίσης δεν περιέχουν αμμωνία.
Αν φοβάστε πως θα δημιουργήσετε χάος…
Συγκεντρώστε ότι θα χρειαστείτε (πετσέτα, γάντια, χρονόμετρο), πριν ξεκινήσετε και σκεπάστε τον πάγκο όπου θα δουλέψετε με πετσέτες ή εφημερίδες.
Αν φοβάστε πως θα καταστραφούν τα μαλλιά σας…
Μια ημιμόνιμη βαφή είναι πολύ πιο φιλική προς την τρίχα, γιατί δεν εισχωρεί σε βάθος. Επιπλέον, εβδομαδιαίες μάσκες και ένα προϊόν προστασίας από τη θερμότητα πριν το styling θα διατηρήσουν τα μαλλιά σας σε καλή κατάσταση.
Μην ξεχνάτε:
* Αν θέλετε να δοκιμάσετε ένα wild χρώμα, σαν αυτό της Rihanna, κάντε μια προσωρινή βαφή.
* Για να μη δείχνετε άχρωμη με τα πολύ ξανθά μαλλιά, συνδυάστε με κόκκινα χείλη.
* Οι άβαφες ρίζες φαίνονται εντονότερα στα ισιωμένα μαλλιά.


www.myself.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...