Ποιοι επώνυμοι «κλείστηκαν» σε μοναστήρι

Γνώρισαν τη δόξα και τράβηξαν για καιρό τα φώτα της δημοσιότητας. Η ζωή τους όμως άλλαξε από τη μια στιγμή στην άλλη. Προσωπικοί λόγοι, γνωστοί ή καλά κρυμμένοι στην ψυχή τους τους οδήγησαν σε ένα άλλο δρόμο. Αυτό του μοναχισμού!

 www.gossip-tv.gr

Γνωστοί καλλιτέχνες πήραν τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψουν τα εγκόσμια και να περάσουν την πόρτα μοναστηριών. Κάποιοι εξακολουθούν μέχρι σήμερα το μοναχικό τρόπο ζωής και κάποιοι άλλοι έχουν επιστρέψει στα εγκόσμια. Η Ναταλία Λιονάκη πήρε ξαφνικά την απόφαση να αφήσει το επάγγελμα του ηθοποιού και να γίνει μοναχή. Το γεγονός αυτό σόκαρε τους δικούς της και τον κόσμο της showbiz. Η υπόθεση της απασχόλησε τα Μέσα ενημέρωσης για αρκετό διάστημα. Τελικά το 2010 η όμορφη ηθοποιός αποφάσισε να επιστρέψει στα εγκόσμια.
Η Αλεξανδριανή Σικελιανού, η ηθοποιός που έγινε γνωστή από τη σειρά «Πρόβα νυφικού» και στη συνέχεια έπαιξε στο σίριαλ «Παλίρροια». Πολλοί τότε έλεγαν ότι θα γίνει πρωταγωνίστρια… όμως έπεσαν έξω στις προβλέψεις τους. Αντί να ακολουθήσει τα καλλιτεχνικά μονοπάτια, η ηθοποιός πήρε τον δρόμο του Θεού και έφτασε ως τα Ιεροσόλυμα. Αιτία για την απομάκρυνσή της από τα εγκόσμια λέγεται ότι στάθηκε μια απογοήτευση που βίωσε στην προσωπική της ζωή. Βέβαια η ίδια μόνο ξέρει τι τελικά συνέβη και εγκατέλειψε τα εγκόσμια. Ακόμα μια ηθοποιός που κατέφυγε σε μοναστήρι ήταν η Γεωργία Αποστόλου. Την είχαμε γνωρίσει μέσα από διάφορες τηλεοπτικές σειρές όπου με το μεγάλο της χαμόγελο κέρδιζε την προσοχή του θεατή αμέσως… Η Γεωργία Αποστόλου όμως συντετριμμένη από τον χαμό του πρώην συντρόφου της με τον οποίο διατηρούσε άριστες σχέσεις… την οδήγησε στο να τα παρατήσει όλα και να αφοσιωθεί στον Θεό... Ο Ρούσης Στογιάννης έγινε στα 38 του χρόνια μοναχός. Άφησε το επάγγελμα του ηθοποιού και αποφάσισε μετά από καιρό να ασπασθεί τον μοναχικό βίο και να εγκαταλείψει την κοσμική ζωή και τα φώτα.. του Θεάτρου που υπηρέτησε από το Εθνικό Θέατρο σε θεατρικές παραστάσεις της Κάρμεν Ρουγγέρη.
Η κόρη του Πέτρου Φυσσούν και εγγονή του Κώστα Χατζηχρήστου, Άννια είχε περάσει ένα διάστημα στη μονή του οσίου Μελέτιου, έξω από τη Θήβα.
Τέλος, ο Νίκος Καραδημητρίου έγινε μοναχός… Ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός ανά την υφήλιο με το ψευδώνυμο «Νίκολσον» -αφού ταξίδεψε σε όλη την Ευρώπη και συνεργάστηκε, μεταξύ άλλων με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ στην «Κλεοπάτρα»- έριξε... άγκυρα στο Νησί της Αποκάλυψης, στην Πάτμο.
 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...