ΠΕΘΕΡΙΚΑ VS ΝΥΦΕΣ Όχι τι αλλά (με) ποιον θα φάμε σήμερα

Για να μη φαγωθείτε μεταξύ σας, τελικά, υπακούστε στο ρητό «από μακριά και αγαπημένοι».
Ευχαριστήστε τους (ξανά και ξανά) για όλα όσα έκαναν για εσάς, για την πολύτιμη βοήθεια που σας πρόσφεραν στο γάμο και στη δεξίωσή σας, ακούστε τις ευχές τους, υπομείνετε για λίγο την απαρίθμηση των επιθυμιών τους και αφήστε τους να ζήσουν αυτοί καλά και εσείς καλύτερα απομακρύνοντάς τους από την καθημερινότητά σας.


Και ενώ η ζωή συνεχίζεται ένθετο μπαίνει το θέμα «οικογενειακό τραπέζι» και οι πολυαναμενόμενες Κυριακές/ αργίες/ γιορτές σας μετατρέπονται αυτοστιγμεί σε κόλαση. Οι μεν και οι δε προσδοκούν (και απαιτούν) την συντροφιά σας την ίδια στιγμή που εσείς το μόνο που θέλετε είναι να αξιοποιήσετε αυτόν τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο σας με ένα εκατομμύριο τρόπους που δεν περιλαμβάνουν κανέναν από τους διεκδικητές σας. Για να γλιτώσετε από τους μπελάδες ξεκαθαρίστε από νωρίς την ατζέντα σας.

Μοιράστε τις γιορτές εκείνες που θέλετε να περάσετε είτε με τους μεν είτε με τους δε και ενημερώστε τους για τις προθέσεις σας, ορίστε ποιες Κυριακές θα κάτσετε στα αβγά σας και ποιες θα φάτε τα αβγά του καθενός τους και προσπαθήστε να τηρήσετε το πρόγραμμα κατά γράμμα για να μην παίρνουν θάρρος. Μπορεί να φανείτε λιγουλάκι κακιά και να τους στενοχωρήσετε αλλά το θέμα εδώ είναι να διαλέξετε (και να ζυγίσετε) ποιος προτιμάτε να απογοητευτεί: εσείς ή εκείνοι;


 www.queen.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...