Τα ουδέτερα χρώματα είναι τάση

Τα neutral χρώματα βρίσκονται τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στις πιο δυνατές τάσεις της άνοιξης. Αυτή η σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση καθώς nude τόνοι πρωταγωνίστησαν στις πασαρέλες, φορέθηκαν από celebrities και τώρα κυριαρχούν και στις βιτρίνες των καταστημάτων. Πώς να αντισταθεί κανείς;


Το βρετανικό τεύχος του Vogue συμφωνεί απόλυτα με τη νέα τάση και δικαιολογεί τις γυναίκες που αντιστέκονται ακόμα στο χρώμα αυτό. Γιατί μπορεί εκ πρώτης όψεως να σας φανεί ξεθωριασμένο και θαμπό χρώμα, αλλά στην πραγματικότητα αποτελεί τον καλύτερο συνοδό για το υπόλοιπο σύνολό σας.

Για παράδειγμα, ένα φόρεμα σε neutral τόνους, ειδικά αν έχει λεπτομέρειες από κεντήματα ή δαντέλα, θα σας καλύψει στις εμφανίσεις στην πόλη με ένα ζευγάρι πλατφόρμες ή στο νησί με σανδάλια. Ένα φόρεμα δε, διακριτικά κεντημένο με παγιέτες θα είναι o μπαλαντέρ σας για τους ανοιξιάτικους/καλοκαιρινούς γάμους αλλά και τα party σε εξωτερικούς χώρους.

Μία βερμούδα ή φούστα σε γήινα χρώματα, επίσης, θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη σε όλες της ώρες της ημέρας. Συνδυάστε τα με καρό πουκάμισα, πόλο μπλουζάκια ή θηλυκά τοπ.

Όσον αφορά την τσάντα και τα παπούτσια σε nude απόχρωση αποτελούν την πιο κατάλληλη λύση για αυτή τη σεζόν. Ταιριάζουν με τα πάντα!

Βέβαια, ένα σύνολο στηριγμένο αποκλειστικά σε nude αποχρώσεις θέλει προσεκτικό μακιγιάζ. Αν είναι ένα βραδινό look, μπορείτε να ζωντανέψετε το μπεζ φόρεμά σας με ένα κόκκινο κραγιόν. Για όλες τις ώρες, μπορείτε επίσης να προτιμήσετε ένα healthy αποτέλεσμα με έντονο ρουζ και ζωηρά φυσικά χείλη.


www.real.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...