Tο τραπεζάκι των ψευδαισθήσεων

Ένα τραπέζι που θα βάλει λίγη μαγεία στο σπίτι σας.
Αν έχετε κουραστεί από τα ίδια και τα ίδια σχέδια και υλικά σε έπιπλα και κοντεύετε να εξαντλήσετε τον κατάλογο του ΙΚΕΑ, που συν τοις άλλοις είναι για τα έπιπλα ότι τα H&M για τα ρούχα, όλοι τα έχουν, η εταιρεία Essey και ο σχεδιαστής John Brauer δημιούργησαν ένα ιδιαίτερο έπιπλο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και «μαγικό».

Το Essey Illusion Side Table είναι ένα τραπεζάκι που, με μια πρώτη ματιά, δίνει την εντύπωση ενός διάφανου τραπεζομάντηλου απλωμένου σε κυκλικό τραπέζι, που, όμως, στέκεται μόνο του στον αέρα. Στην πραγματικότητα, βέβαια, το ακρυλικό υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο είναι αρκετά δυνατό ώστε να κρατά το τραπέζι όρθιο την ίδια στιγμή που το οπτικό τρικ που δημιουργεί τραβά τα βλέμματα και τις εντυπώσεις όσων το βλέπουν για (όχι απαραίτητα) πρώτη φορά.
Πρόκειται για ένα ξεχωριστό και εντέλως one of a kind αντικείμενο για το σπίτι σας που όχι μόνο θα του δώσει ιδιαίτερο χαρακτήρα, αλλά θα κρατήσει το στυλ σας σε ένα υψηλό επίπεδο που η αλήθεια είναι πως δύσκολα ξεπερνιέται. Μπορείτε να το προμηθευτείτε από το amazon (www.amazon.com).


www.queen.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...