Navy blue: Tο χρώμα του καλοκαιριού

Μήπως ήρθε η ώρα να σπάσετε τη μονοχρωμία του μαύρου και του άσπρου με ένα εξίσου βραδινό και κομψό χρώμα... το navy blue; Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αναδείξετε τον καλύτερό σας εαυτό με υπέροχα navy ρούχα και αξεσουάρ.


Το βρετανικό τεύχος του Vogue σας προτείνει ένα άκρως καλοκαιρινό χρώμα το οποίο εκτός από το βράδυ μπορείτε να το φορέσετε και τις πρωινές ώρες. Δεν σας περιορίζει στο ντύσιμο, αντιθέτως μπορείτε να «παίξετε» κάνοντας διαφορετικούς συνδυασμούς μεταξύ τους. Στο κείμενο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε ιδέες για να συνδυάσετε το χρώμα αυτό.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα μπλε φόρεμα σε αρχαιοελληνικό στιλ και θα κάνετε εντυπωσιακές εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ενισχύστε το με μπλε πέδιλα για καλύτερα αποτελέσματα.

Επίσης, μπορείτε να συνοδέψετε κάθε βραδινή σας εμφάνιση με ένα ζευγάρι πέδιλα σε navy blue. Φορέστε τα με ένα κομψό cocktail φόρεμα και η επιτυχία σας θα είναι δεδομένη.

Τέλος, επειδή τα αξεσουάρ είναι must ένα μπλε clutch ή τσάντα θα προσθέσει αρκετούς πόντους κομψότητας στο ντύσιμό σας. Αν πάλι θέλετε να συνδυάζετε άνεση και κομψότητα μαζί, μπορείτε να επιλέξετε ένα navy φόρεμα, το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε με πιο extreme αξεσουάρ και να κάνετε τη διαφορά.


www.real.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...