Οι διαφορές της Κέιτ από την Νταϊάνα

Από τη στιγμή που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του προσφέροντάς της το δαχτυλίδι αρραβώνων της συγχωρεμένης μητέρας του, οι δύο γυναίκες μπήκαν αναπόφευκτα στα δύο άκρα άπειρων και διαρκών συγκρίσεων.

Μπορεί να πέρασαν πάνω από 10 χρόνια από τον θάνατο της Νταϊάνα (Diana), η οποία σκοτώθηκε σε τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι μαζί με τον αγαπημένο της Ντόντι Αλ Φαγιέντ (Dodi Al Fayed) στις 31 Αυγούστου 1997, αλλά παραμένει ακόμη η "πριγκίπισσα του λαού" στις καρδιές όλου του βρετανικού –και όχι μόνο- κόσμου.
Η Νταϊάνα ήταν μόλις 20 χρονών όταν παντρεύτηκε τον κατά 12 χρόνια μεγαλύτερό της Κάρολο, το 1981.
Η Νταϊάνα ήταν μόλις 20 χρονών όταν παντρεύτηκε τον κατά 12 χρόνια μεγαλύτερό της Κάρολο, το 1981.
Ο έρωτας του απλού λαού με την ξανθιά ντροπαλή νεαρή κοπέλα ήταν κεραυνοβόλος από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι θα παντρευόταν τον πρίγκιπά τους, το 1981.
Ο γάμος της Νταϊάνα με τον πρίγκιπα Κάρολο (prince Charles) ήταν πολύ κακός και τελείωσε με ένα πικρό διαζύγιο εν μέσω φημών για απιστίες αμφότερων των συζύγων, και σίγουρα δεν αποτελεί έμπνευση για τη μελλόνυμφη Κέιτ.
Όμως, για καλό της νεαρής Μίντλετον, όσο περνά ο καιρός, οι αναλυτές συμφωνούν ότι οι διαφορές ανάμεσα στις δύο γυναίκες είναι περισσότερες από τα κοινά τους στοιχεία.
Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ φαίνονται πραγματικά ερωτευμένοι μεταξύ τους ενώ σε όλες τις επίσημες υποχρεώσεις μετά τον αρραβώνα τους εμφανίζονται ιδιαίτερα άνετοι τόσο μεταξύ τους, όσο και προς τα ΜΜΕ.
Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ φαίνονται πραγματικά ερωτευμένοι μεταξύ τους ενώ σε όλες τις επίσημες υποχρεώσεις μετά τον αρραβώνα τους εμφανίζονται ιδιαίτερα άνετοι τόσο μεταξύ τους, όσο και προς τα ΜΜΕ.
Μπορεί να μην τρέχει γαλάζιο αίμα στις φλέβες της, όμως η Κέιτ φαίνεται ότι είναι πολύ πιο προετοιμασμένη για το βασιλικό μέλλον της, από όσο ήταν ποτέ η Νταϊάνα.
"Η Κέιτ προετοιμάστηκε πολύ προσεκτικά κατά τη διάρκεια του πολύχρονου δεσμού της με τον Γουίλιαμ. Συνήθισε να έχει κόσμο γύρω της και έμαθε καλά τον ρόλο των ΜΜΕ", υποστηρίζει ο Μαξ Κλίφορντ (Max Clifford), κορυφαίος δημοσιοσχεσίτης πολλών βρετανικών προσωπικοτήτων.
Ο Γουίλιαμ περίμενε οκτώ χρόνια μέχρι να το πάρει τελικά το κορίτσι, ενώ ο πατέρας του φλέρταρε τη μητέρα του μόνο έξι μήνες. Για να μην αναφέρουμε ότι η Νταϊάνα ήταν τότε μόνο 20 χρονών και πολύ συνεσταλμένη ως χαρακτήρας απέναντι στον 32χρονο Κάρολο, ενώ η πέντε μήνες μεγαλύτερη από τον αγαπημένο της, Κέιτ, μόλις συμπληρώσει τα 29 της χρόνια.
Μία ακόμη σημαντική διαφορά που εντοπίζουν οι ειδικοί στα δύο πριγκιπικά ζευγάρια είναι ότι "ο Γουίλιαμ φαίνεται απόλυτα ερωτευμένος με την Κέιτ και εκείνη το ίδιο".
Συνεχίζοντας της διαφορές φτάνουμε στα… εργασιακά. Από τη μία πλευρά βλέπουμε ότι η Νταϊάνα αναγκάστηκε να διακόψει τις σπουδές της για να παντρευτεί ενώ η επαγγελματική της εμπειρία περιορίστηκε σε μερικούς μήνες που εργάστηκε ως νοσοκόμα.
Αντίθετα, η Κέιτ ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Σεντ Άντριους, όπου και γνώρισε τον πρίγκιπα, παίρνοντας το πτυχίο της στην ιστορία της τέχνης. Βέβαια, ως προς την επαγγελματική της εμπειρία, υπάρχει μεγάλη συζήτηση καθώς η απασχόλησή της ως στέλεχος μιας εταιρίας ρούχων πριν ασχοληθεί ενεργά στην οικογενειακή εταιρεία οργάνωσης εκδηλώσεων έχει επανειλημμένα χαρακτηριστεί ως "ελαφριά".
Γυρίζοντας λίγο στην παιδική ηλικία των δύο γυναικών, δεν μπορεί κανείς να μην αξιολογήσει ότι η Κέιτ έζησε πιο σταθερά και χαρούμενα δίπλα στην πολύ δεμένη οικογένειά της, δεδομένου ότι οι γονείς της Νταϊάνα είχαν χωρίσει ότι εκείνη ήταν μικρή.
Και φυσικά έχουμε τη σχέση με τα "σαρκοβόρα ΜΜΕ". Μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι η Κέιτ μπορεί και χειρίζεται πολύ καλά το όλο ζήτημα αν και ο Γουίλιαμ –ο οποίος ακόμη δεν μπορεί να δεχτεί τον ρόλο που έπαιξαν οι παπαράτσι στη ζωή και τον θάνατο της μητέρας του- έχει θέσει βέτο ως προς τις αποστάσεις που οφείλουν οι άνθρωποι του Τύπου απέναντι στην αγαπημένη του.
Η Νταϊάνα ήταν όμορφη, χαρισματική και έχαιρε της αγάπης όλης της υφηλίου –σχεδόν. Την ίδια στιγμή, όμως, ήταν ασταθής και η άσχημη σχέση που είχε με τον άντρα της είχε ρίξει ένα πέπλο επάνω της που δεν μπόρεσε ποτέ να σηκώσει.
Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι επιφυλάσσει το μέλλον για την Κέιτ, αλλά όπως φαίνεται… τα πρώτα δείγματα από όλες τις πλευρές είναι θετικότατα.


www.womenonly.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...