Ζώδια και λαμπάδες

Τι λαμπάδες θα επιλέξουν τα 12 ζώδια;

Οι λαμπάδες γίνονται δημοφιλές αναλώσιμο στα βαφτίσια, στους γάμους και στις Πασχαλινές μέρες.
Τα 12 ζώδια περιμένουν να κρατήσουν το φως τους. Άραγε με ποιο κριτήριο;


ΚΡΙΟΣ Ξεχωρίζει με την πρωτότυπη λαμπάδα του με ροδάκια και σχήμα αυτοκινήτου, που δηλώνει τη βιασύνη του. Θα φτάσει πρώτος στην εκκλησία και θα φύγει πρώτος από παρόρμηση. Συνήθως δεν την ανάβει, γιατί κινδυνεύει να κάψει τους γύρω του.

ΤΑΥΡΟΣ Χειροποίητη, καλλιτεχνική και πλούσια σε μέγεθος, η λαμπάδα του Ταύρου.
Μπορεί να είναι φτιαγμένη από σοκολάτα, ώστε αμέσως μετά την εκκλησία, να μπορέσει να την καταβροχθίσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ Επιλέγει δύο δίδυμες λαμπάδες σε συσκευασία ενός, καμαρώνοντας για το πνεύμα του. Τις ανάβει διαρκώς επικοινωνώντας με τους άλλους, μέχρι να φτάσει σπίτι του. Η λαμπάδα του είναι η μόνη, που θα καεί ως το τέλος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Λαμπάδα με ενσωματωμένο προστατευτικό φαναράκι και πατροπαράδοτο αυγό.
Ειδικά επιλεγμένη για να παρίσταται στο οικογενειακό τραπέζι, συνοδεύοντας την σπιτική θαλπωρή κάτω από το Άγιο φως της.

ΛΕΩΝ Είναι ικανοί να την επιχρυσώσουν και να σκορπάνε χρυσόσκονη όπως τα δέντρα τη γύρη. Η πιο πλουμιστή λαμπάδα, που θα παραμείνει στη λειτουργία ως το τέλος, μην τυχόν και διέφυγε από κανενός την προσοχή. Μετά τη ανάσταση, την βάζει σε βιτρίνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η ζωόφιλη λαμπάδα που περιστοιχίζεται από λούτρινο ζωάκι και κινδυνεύει να γίνει θήραμα αδέσποτων. Την Κυριακή του Πάσχα διαδηλώνει δίπλα στη σούβλα, για την καταπάτηση των δικαιωμάτων του αρνιού.

ΖΥΓΟΣ Η πριγκιποπούλα με το ροζ φόρεμα, ανεμίζει τα ξανθά μαλλιά της αμέσως μετά το «δεύτε λάβετε φως». Δεν εγκαταλείπει την Barbie φαντασίωσή του ακόμα και το Πάσχα.
Ο ανδρικός πληθυσμός θα τη δικαιολογήσει, λέγοντας πως είναι αδιαπραγμάτευτο δώρο της γυναίκας του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Κρατάει την πιο εργονομική λαμπάδα, με χάντρες ιδιαίτερης αισθητικής, σε πορφυρό χρώμα. Μαγνητίζει όλα τα βλέμματα και μετά το «Χριστός Ανέστη» την βγάζει σε πλειστηριασμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ Η σκανδαλιάρικη φύση του ταιριάζει τέλεια με τη λαμπάδα – αναπτήρα που επιλέγει για την ανάσταση, την οποία περιμένει με ανυπομονησία. Όχι για το πνευματικό της συμβολισμό, αλλά για τις κροτίδες, που κουβαλάει για να ρίξει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Εμφανίζεται με λαμπάδα σε καρό Burberry, αυστηρή, λιτή και απέριττη.
Μπορεί να είναι απομίμηση, αλλά δεν θα παραλείψει να σχολιάσει επικριτικά τις άλλες.
Στο πασχαλινό τραπέζι, την αντικαθιστά με ανάλογο φουλάρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η λαμπάδα του Γκαστόνε, που ψάχνει την Νταίζη Ντακ ακόμα και την εβδομάδα των Παθών. Είναι η πιο εκκεντρική λαμπάδα, που αμέσως μετά την χαρίζει στους φτωχούς και οδεύει σε ένα μπαράκι να αναστηθεί.

ΙΧΘΕΙΣ Η πιο ρομαντική λαμπάδα, με άρωμα και μελισσοκέρι, που την αγόρασε από τα καταστήματα της Unicef. Την κρατάει με κατάνυξη και μετά τη λειτουργία, την αφήνει για τάμα.


www.astrology.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...