Μικρές στιλιστικές συμβουλές για τέλειο σώμα

Το θέμα δεν είναι να κρύβεστε και να κουκουλώνεστε, αλλά να επικεντρώνετε στα θετικά σημεία της σιλουέτας σας. Το γαλλικό τεύχος του Marie Claire σας βοηθάει με μικρές αποτελεσματικές συμβουλές για να αναδείξετε τα θετικά σημεία στο σώμα σας με τέλεια ρούχα και αξεσουάρ.


Για το σωματότυπο-αχλάδι: Καλύτερα να προτιμάτε φορέματα και τοπ με διάφορες διακοσμήσεις στην περιοχή των ώμων και του ντεκολτέ (βολάν, μιλιτέρ επωμίδες, φουσκωτό μανικάκι κ.λπ.), γιατί τραβάνε το βλέμμα μακριά από το επίμαχο σημείο της περιφέρειας και το εστιάζουν στο συνήθως υπέρκομψο μπούστο σας.

Εφηβικός σωματότυπος: Προσθέστε καμπύλες με σέξι μίνι body-consious φορέματα. Όταν φοράτε φορέματα να τονίζετε ιδιαίτερα την περιοχή της μέσης γιατί φεύγει το βλέμμα από της περιφέρειας και δείχνει όμορφα τη μέση σας. Επίσης, μπορείτε να επένδυσε σε ένα μαύρο μεσάτο σακάκι.

Για τα πληθωρικά κορίτσια που τους αρέσουν τα εμπριμέ: Ας τα φορούν, φτάνει να προτιμούν τα prints που δεν είναι πολύ «φορτωμένα» και «πέφτουν» όμορφα και διακριτικά πάνω σε σκούρο φόντο.

Μεγάλο στήθος; Μικρό το κακό. Αποφεύγετε τα εμπριμέ τοπ καθώς και τα πολύ «κλειστά» τοπ, που δεν έχουν καθόλου ντεκολτέ. Προτιμάτε τα τοπ που ακολουθούν τη γραμμή του σώματος χωρίς να εφαρμόζουν πάνω του και τα βαθιά, στενά V ντεκολτέ. Γενικά, κρατάτε το σώμα «μίνιμαλ» από τη μέση και πάνω αποφεύγοντας βάτες, φουσκωτά μανίκια και άλλα τέτοια που το «φορτώνουν».

Για πιο μακριά πόδια: Προτιμάτε τα ντε-πιες και ειδικά τις ψηλόμεσες φούστες και παντελόνια. Προτιμήστε η ζώνη σας να είναι σε ίδια ή παρόμοια απόχρωση με το παντελόνι ή τη φούστα και όχι με το τοπ σας.

Για να φαίνεστε πιο ψηλή: Τακούνια, τακούνια, τακούνια. Οτιδήποτε με κάθετες ρίγες (τοπ, φόρεμα) σας κάνει, καθώς και οτιδήποτε άλλο με κάθετα στοιχεία (πουκάμισα, V ντεκολτέ, τοπ και πανωφόρια που «κλείνουν» με φερμουάρ). Αποφεύγετε τα cropped παντελόνια και μην ξεχνάς τα αξεσουάρ: Φορέστε ένα ζευγάρι μακριά παιχνιδιάρικα σκουλαρίκια, δέστε τα μαλλιά σε ένα ψηλό ponytail με ένα ωραίο μεταξωτό φουλάρι.




www.real.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...