Ολόισια μαλλιά με θεραπεία κερατίνης

Mία νέα πρόταση ομορφιάς μαλλιών έρχεται από την Αμερική και εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία στο Korossis Style εδώ και έξι μήνες. Ώρα να τη δοκιμάσετε.
Πρόκειται για την επαναστατική ισιωτική θεραπεία κερατίνης, που χαρίζει σε γυναίκες με ατίθασα μαλλιά ή μαλλιά που φριζάρουν, λείο, smooth look που διαρκεί τρεις μήνες και μπορεί να κρατήσει το αποτέλεσμα έως και τους πέντε μήνες.


Εκτός από το άψογο τελικό αποτέλεσμα, η νέα θεραπεία κερατίνης περιέχει συστατικά που βελτιώνουν τη φυσική κατάσταση των μαλλιών προσφέροντας λείανση και απαλότητα.

«Ενισχύει την υγεία των μαλλιών και δεν τα καταστρέφει, όπως μπορεί να φοβούνται κάποιες γυναίκες, σκεπτόμενες άλλες τεχνικές εργασίες» λέει η hair-stylist & colorist Αθηνά Τζάνετ Κορώση «Είναι θεραπεία και βοηθάει ώστε να αναδεικνύεται το χρώμα, το κούρεμα και το στυλ των μαλλιών, γιατί δίνει λαμπερό αποτέλεσμα» διευκρινίζει.

Γυναίκες της showbiz επιλέγουν την ισιωτική θεραπεία κερατίνης για να έχουν περιποιημένα και όμορφα μαλλιά κάθε στιγμή της ημέρας. Αυτό , όμως, δε χρειάζεται να είναι προνόμιο μόνο των celebrities. Είναι μία θεραπεία που μπορείτε να κάνετε στο Korossis Style (τηλ. 2103635424, Κανάρη 18, Πλατεία Κολωνακίου) και να είστε περιποιημένες κάθε στιγμή. Όσες την έχουν ήδη κάνει τη συστήνουν ανεπιφύλακτα.


/www.queen.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...