Ο παραμυθένιος γάμος της Χ. Ντάφλα και του Α. Λούβαρη στο Μπαλί!

Ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Λούβαρης και το μοντέλο, Χρυσάνθη Ντάφλα, το προηγούμενο Σάββατο αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης. Ο παραδοσιακός, αλλά ταυτόχρονα παραμυθένιος, γάμος τους πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Canggu, στο Μπαλί, με την συντροφιά 20 καλεσμένων, από το οικογενειακό και φιλικό κύκλο του ζευγαριού.




Η νύφη, όπως ήταν φυσικό, έκλεψε τις εντυπώσεις φορώντας, σύμφωνα με το ''Πρώτο Θέμα'', ένα ρομαντικό νυφικό Vera Wang, παραμυθένιο πέπλο και μεταξωτές σαγιονάρες, επίσης Vera Wang. Επιπλέον, τα μαλλιά της ήταν επιμελώς ατημέλητα και το μακιγιάζ της ελαφρύ.



Το ζευγάρι τήρησε πιστά τα τοπικά έθιμα. Κουμπάροι τους ήταν η Μάνια Λούβαρη και ο καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, Χάρης Λαμπρόπουλος, ενώ οι πρώτοι που φίλησαν το παντρεμένο ζευγάρι ήταν οι γονείς του Αλέξη, Γιώργος και Ελευθερία. Ανάμεσα στους καλεσμένους, ήταν επίσης, η Χρύσα Παναγιωτάκη, η Πάολα Παύλου, η Πέπη Κατσάνη, ο Γιάννης Στασινόπουλος, ο Γιάννης Τερδήμος, η Ελένη και η Νατνίν Τζέτζα, η Μινέ Καλπατσίογλου και ο Μερτ Ιντζέ Καρά.



Το soundtrack του πρώτου χορού του ζεύγους ήταν το ''Forever and ever'' του Ντέμη Ρούσσου. Οι δυο τους μαζί με τους καλεσμένους ξεφάντωσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και χόρευαν μέχρι τελικής πτώσης!



Διάβασε περισσότερα στο ''Πρώτο Θέμα''.


www.tlife.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...