Γκουίνεθ Πάλτροου "Ακολούθησα τη μακροβιοτική δίαιτα για να σώσω τον πατέρα μου"

Η Γκουίνεθ Πάλτροου παραδέχτηκε ότι υιοθέτησε έναν υγειινό μακροβιοτικό τρόπο ζωής με την ελπίδα ότι θα ενθάρρυνε τον πατέρα της να τρώει καλύτερα και να νικήσει τον καρκίνο.
Η 38χρονη ηθοποιός παραδέχεται πως ίσως ήταν μία εγωιστική σκέψη αλλά όταν ο πατέρας της, Μπρους διαγνώστηκε με καρκίνο του λάρυγγα το 1998 πραγματικά πίστεψε ότι μία καλύτερη διατροφή και μία εναλλακτική θεραπεία θα μπορούσαν να τον κρατήσουν ζωντανό.


Στη συνέχεια, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, έγινε το πρότυπο της μακροβιοτικής διατροφής, την οποία εγκατέλειψε όταν έγινε για πρώτη φορά μητέρα. Η Γκουίνεθ, που μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο μαγειρικής, το οποίο είναι αφιερωμένο στον πατέρα της, λέει:

"Ήμουν πεπεισμένη ότι θα μπορούσε να θεραπευτεί αν έτρωγε καλά και υιοθετούσε εναλλακτική θεραπεία. Διάβαζα οτιδήποτε σχετιζόταν με αυτό. Προσέλαβα έναν σύμβουλο μακροβιοτικής διατροφή, ο οποίος είπε ότι είχε θεραπευτεί ο ίδιος από τον καρκίνο τρώγοντας αυτά τα τρόφιμα και έφερα και έναν σεφ για να ξεκινήσει να μαγειρεύει. Ακόμη όμως είχα απέναντί μου έναν άνθρωπο, ο οποίος αμέσως μετά τη διάγνωση βγήκε έξω να φάει hot dogs και αμέσως μετά την επέμβαση ήθελε να βγει να φάει στο εστιατόριο Mr. Chow. Ποτέ δεν συμφώνησε με την ιδέα να κόψει κάτι".


www.yupi.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...