Επιστροφή στο ρομαντισμό!

Κάτι οι πολλοί γάμοι (βασιλικοί, μοντέρνοι, απλοί), κάτι η άνοιξη, κάτι τα φωτεινά χρώματα... όλα οδηγούν σε ένα πιο ρομαντικό και ανάλαφρο στιλ στο θέμα της ομορφιάς. Αυτό στιλ σας προστάζει να ακολουθήσετε και η φετινή μόδα, σύμφωνα με το βρετανικό τεύχος του Vogue.
Γι’ αυτό, δοκιμάστε κι εσείς χαλαρές πλεξούδες, μπουκλίτσες με χωρίστρα στο πλάι και κοτσιδάκια. Απαλό μακιγιάζ, ροζ μάγουλα, ζουμερά χείλη.

Προσοχή όμως! Δεν πέτυχε ποτέ κανένας το ρομαντικό και κοριτσίστικο στιλ κάνοντας τα παραπάνω αλλά φορώντας δερμάτινα! Επομένως, επιλέξτε outfit βασισμένα σε λουλούδια ή χαλαρά prints, επενδύστε στη δαντέλα και στο άσπρο ή απαλό ροζ χρώμα.

Για όσες θέλετε να πάτε το ρομαντικό στιλ ένα βήμα παραπέρα δοκιμάστε πολύχρωμες στέκες στα μαλλιά, επιμελώς ατημέλητος κότσος, έντονα χρώματα αλλά κοριτσίστικες γραμμές στα ρούχα.

Και να θυμάστε πως το ρομαντικό στιλ είναι ένα από τα ελάχιστα που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτου ηλικίας και σωματότυπου. Συνεπώς, δεν έχετε παρά να το υιοθετήσετε!


www.real.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...