Ο Σπύρος Σούλης ετοιμάζει νέο σπίτι για την ηρωίδα μάνα της Ηλείας

4 μήνες σχεδίαζαν οι υπεύθυνοι του show την ανακαίνιση του σπιτιού της οικογένειας με τα 10 παιδιά και τώρα είναι έτοιμοι να την υλοποιήσουν.
Η 30χρονη ενώ ήταν έγκυος στο δέκατο παιδί της, όρμησε στις φλόγες πριν από τέσσερις μήνες για να σώσει τρία από τα παιδιά της.


Όπως διαβάζουμε στην "Espesso", οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 συγκινήθηκαν με το δράμα της οικογένειας και αποφάσισαν να της προσφέρουν ένα καινούριο σπιτικό, αφού σήμερα μένουν όλοι μέσα σε δύο δωμάτια προσπαθώντας να ξεχάσουν τις δύσκολες στιγμές...

"Κάναμε τα πάντα, μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι, ωστόσο με σκληρή δουλειά και με θέληση θα κατέβουμε στην Ηλεία για να προσφέρουμε στην ηρωίδα μάνα και την οικογένειά της ένα καινούργιο σπιτικό. Καταλαβαίνετε πως το εγχείρημα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ολο αυτό το χρονικό διάστημα οι άνθρωποι της εκπομπής, το κανάλι και οι χορηγοί προσπαθούσαμε να συντονίσουμε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας. Στην Ηλεία θα κατέβουν δεκάδες φορτηγά μεταφέροντας τα υλικά που είναι απαραίτητα για να φτιάξουμε ένα σπίτι από την αρχή. Παράλληλα, ανθρώπινο δυναμικό από την Αθήνα θα μεταβεί και θα διαμείνει για αρκετές ημέρες στο χωριό της οικογένειας. Συνδρομή θα έχουμε καατά πάσα πιθανότητα και από τη Πάτρα" είπει στην "Espresso" ο Σπύρος Σούλης.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν πιθανότατα μέσα στον Μάιο και η εκπομπή θα προβληθεί φέτος από τον ANT1. 


www.zappit.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...