Δημήτρης Γιαννέτος:Ο Επίσημος Makeup Artist & Hair Stylist της L’Oreal Paris στην Ελλάδα- και αγαπημένος των σταρ- δίνει συμβουλές για άψογο look

Ποιες είναι οι πιο hot αποχρώσεις στο μακιγιάζ αυτή τη σεζόν;
Τα έντονα, fresh χρώματα πρωταγωνιστούν στις σκιές και τα κραγιόν. Στα χείλη, η παλέτα έχει ροζ, φούξια και κοραλί ενώ στα μάτια το σμαραγδί και το κίτρινο (για τις τολμηρές) αλλά και το ροζ, το γαλάζιο και οι neutral τόνοι, που αποτελούν μπαλαντέρ στο μακιγιάζ.


Πώς μπορούμε να βρούμε τον ιδανικό φούξια τόνο κραγιόν για την επιδερμίδα μας;
Στις ξανθές και τις καστανές ταιριάζουν τα έντονα φούξια ενώ οι μελαχρινές καλό είναι να το αποφύγουν και να προτιμήσουν είτε ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν ή ένα nude, που φωτίζει το πρόσωπο.

Ποια είναι τα τρία must have προϊόντα μακιγιάζ για κάθε νεσεσέρ;
Ένα κόκκινο κραγιόν, μια μάσκαρα και ένα ρουζ. Απλώνοντας το κραγιόν μόνο στο κέντρο των χειλιών και ταμπονάροντάς τα, δίνετε ένα φυσικό ροδαλό αποτέλεσμα που φοριέται άνετα το πρωί. Ενώ το βράδυ, σχηματίζοντας το περίγραμμα και βάζοντας το κόκκινο κραγιόν έχετε τα τέλεια, sexy χείλη! Plus, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κραγιόν σας και σαν ρουζ, απλώνοντας μια μικρή ποσότητα στα ζυγωματικά και σβήνοντάς την με τα δάχτυλα. Τα Color Riche της L’Oréal Paris έχουν τόσο εξελιγμένη φόρμουλα που θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα.

Μαύροι κύκλοι: υπάρχει τρόπος να τους εξαφανίσουμε άμεσα;
Μπορείτε να τους καμουφλάρετε με κονσίλερ αρκεί να το χρησιμοποιήσετε σωστά. Ιδανική είναι η απόχρωση που είναι μισό τόνο πιο ανοιχτή από εκείνον της επιδερμίδας σας (με πορτοκαλί undertone, που «ζεσταίνει» το πρόσωπο). Βάλτε μικρή ποσότητα πάνω στο κόκαλο που ξεκινάει από την κόγχη των ματιών (ψηλά στα ζυγωματικά) και απλώστε το καλά. Όσο για το οίδημα, ένα τρικ άμεσης δράσης είναι να βάλετε πάγο πάνω στην περιοχή και να κάνετε μασάζ με κυκλικές κινήσεις.

Και για μια βραδινή έξοδο μετά τη δουλειά;
Προσπαθώντας να καλύψουν την κούραση της ημέρας, πολλές γυναίκες βάζουν πάνω από το μακιγιάζ τους κι άλλες στρώσεις κονσίλερ, πράγμα που κάνει το βλέμμα να δείχνει ακόμα πιο βαρύ και κουρασμένο. Τι πρέπει να κάνετε: με ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ απομακρύνετε την βάση που υπάρχει και απλώστε λίγο κονσίλερ ταμποναριστά.

Υπάρχει σωστός τρόπος να φοράμε τη μάσκαρα;
Ναι! Όλη η μαγεία ενός μακιγιάζ μπορεί να είναι ένα τέλειο βλέμμα και η ένταση στις βλεφαρίδες παίζει σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα. Για το επιτύχετε, απλώστε τη μάσκαρα από τη ρίζα των βλεφαρίδων κάνοντας κινήσεις ζιγκ-ζαγκ. Με αυτό τον τρόπο, όλη η δύναμη του χρώματος δίνεται στη ρίζα και «σβήνει» προς τις άκρες, αποφεύγοντας τους αντιαισθητικούς «κόμπους». Και μην ξεχνάτε: πάντα βάζετε μάσκαρα και στις κάτω βλεφαρίδες, για να τονίζεται συνολικά το βλέμμα.

Έχεις υπογράψει τις πιο επιτυχημένες αλλαγές χρώματος στα μαλλιά, όπως εκείνη της Κατερίνας Παπουτσάκη σε ξανθιά. Τι θα συμβούλευες τις γυναίκες που βάφουν τα μαλλιά τους, ώστε να τα διατηρούν λαμπερά και υγιή;
Απαραιτήτως να κουρεύουν τα μαλλιά τους κάθε μήνα, ώστε να έχουν υγιείς άκρες. Και να βουρτσίζουν τα μαλλιά τους δύο φορές την ημέρα- όπως φροντίζουμε τα δόντια μας δηλαδή!- απλώνοντας προηγουμένως ελάχιστη σιλικόνη. Πολύ σημαντικό είναι να τα περιποιείστε με μια ειδική σειρά για βαμμένα μαλλιά- όπως η σειρά Elvive Colorvive- και να κάνετε μάσκα μια φορά την εβδομάδα (ή περισσότερες, ανάλογα με το πόσο ταλαιπωρημένα είναι τα μαλλιά σας).


www.stylista.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...