Ρομαντικά νυφικά για το καλοκαίρι

Μία από τις πιο ζηλευτές και αντιπροσωπευτικές των διεθνών τάσεων, προτάσεις για νυφικό είναι η συλλογή της Collette Dinnigan για το 2010. Όσα βλέπετε είναι προσθήκες στην ήδη υπάρχουσα από το χειμώνα “Snow White Collection” που επέμενε στο απόλυτο λευκό του χιονιού.
Η νέες προσθήκες της bridal collection, ιδανικές για τους καλοκαιρινούς γάμους, είναι σε ρομαντικό ύφος με πολλές λεπτομέρειες από τη φύση και κυρίως τους ανθισμένους κήπους. Επικρατεί η δαντέλα και τα ραμμένα υφασμάτινα λουλούδια.

Strapless ή με γυμνούς ώμους τα μπούστα δεν έχουν αποκαλυπτικό ντεκολτέ αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ιδιαίτερα στολισμένα με περίτεχνη δαντέλα, κεντήματα ή υφασμάτινα λουλούδια. Η μέση είναι τονισμένη και η φούστα φαρδιά αλλά όχι υπερβολικά γεμάτη ώστε να διακρίνει κανείς άνετα τη σιλουέτα μιας κομψής γυναίκας και να καλύπτει μικρές ατέλειες. Υπάρχουν στρώσεις από τούλι και γαλλική δαντέλα που κάνουν το κάθε φόρεμα να δείχνει αέρινο και παραμυθένιο. Το styling που προτείνει για το κεφάλι είναι μαλλιά με όγκο σε συνδυασμό με στέμμα, κουάφ ή στεφανάκι από μικρά, ψιλά λουλουδάκια. Όσο για το πέπλο, αν το φορέσετε, ρίξτε το προς τα πίσω για να μην καλύπτει τους ώμους και το νυφικό. Προτιμήστε να είναι από ανάλαφρο τούλι. 







www.otenet.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...