Αγωγή μαμούθ από τη Θάλεια Προκοπίου σε εταιρία

Το ποσό των 2.000.000 ευρώ ζητά η Θάλεια Προκοπίου η οποία είδε το πρόσωπό της να είναι σε διαφημιστική καμπάνια της Κίνας, χωρίς να έχει δώσει τη συγκατάθεσή της.
Σύμφωνα με την Espresso, η φωτογραφία της όμορφης ηθοποιού είναι από την την τελετή αφής της ολυμπιακής φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία με την ίδια να καταθέτει μήνυση κατά της εταιρίας συσκευών κινητής τηλεφωνίας.

Η ηθοποιός είχε το ρόλο της πρωθιέρειας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του Σολτ Λέικ Σίτι το 2002 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Η Θάλεια Προκοπίου ενοχλήθηκε περισσότερο επειδη αν και η ίδια δεν εκμεταλλεύτηκε εμπορικά το ρόλο της πρωθιέρειας, αντίθετα εταιρία τη χρησιμοποίησε για να κερδίσει χρήματα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η εταιρία βαρύνεται με τις κατηγορίες για παράνομη χρήση εικόνας χωρίς την άδεια του ενδιαφερομένου, με σκοπό να αποκομίσουν παράνομο περιουσιακό όφελος, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προσβολή προσωπικότητας και προσβολή ολυμπιακού πνεύματος.

"Έχω κάνει αγωγή, που θα εκδικαστεί τον Ιούνιο", είπε η ηθοποιός στην εφημερίδα.

Τέλος, ο δικηγόρος της κ. Προκοπίου, Φίλιππος Δημητρίου, είναι ο ίδιος που είχε αναλάβει την υπόθεση με τον 77χρονο το πρόσωπο του οποίου φιγούραρε σε προϊόντα γιαουρτιού σουηδικής εταιρίας χωρίς να το γνωρίζει.


cosmo.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...