Περιποίηση σε λαιμό και μπούστο

Η αλήθεια είναι ότι λίγες από εμάς δίνουν σημασία στην περιοχή του λαιμού και του μπούστου, αν και θα έπρεπε, μιας και είναι από τα πρώτα σημεία του σώματός μας όπου γίνεται αισθητή η ηλικία μας. Με τον δυνατό, καλοκαιρινό ήλιο προ των πυλών, ετοιμαστείτε να φροντίσετε το μπούστο σας όσο καλύτερα γίνεται…


1. Αντιηλιακό: η ευαισθησία του δέρματος στη βάση του λαιμού και του μπούστου το καθιστά ιδιαιτέρως εύθραστο στην ηλιακή ακτινοβολία. Γι’αυτό τον λόγο φροντίστε να προστατεύετε την περιοχή με ένα αντιηλιακό υψηλής προστασίας, ακόμη κι όταν δεν κάνετε ηλιοθεραπεία. Η ακτινοβολία καταστρέφει το φυσικό κολλαγόνο και την ελαστίνη του δέρματος. 2. Απολέπιση: μία φορά την εβδομάδα καλό θα ήταν να απολεπίζετε την περιοχή του λαιμού και του μπούστου. Έτσι το δέρμα θα είναι υγιές και απαλό. Χρησιμοποιήστε ένα απαλό προϊόν και απλώστε το με απαλό μασάζ.
3. Ενυδάτωση: ένα όμορφο μπούστο είναι πάντα σωστά ενυδατωμένο, κάτι που σημαίνει ότι μετά από κάθε μπάνιο, μία από τις βασικές σας δουλειές είναι να βάζετε ενυδατική κρέμα ή συσφτικτική, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος και της ηλικίας σας.
4. Καθαρισμός: το να κατεβείτε μερικά εκατοστά κάτω από το πρόσωπό σας στην καθημερινή ρουτίνα καθαρισμού δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Αν φροντίζετε το λαιμό και την περιοχή του μπούστου όπως φροντίζετε το πρόσωπό σας, τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα και εκπληκτικά.


www.nooz.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...