Πως να επιλέξω κουφώματα

Επισκεφθείτε εκθεσιακούς χώρους των εταιριών παραγωγής συστημάτων και προφίλ και εξηγήστε τους την περίπτωσή σας (όλες οι σοβαρές εταιρίες παραγωγής συστημάτων για κουφώματα έχουν στην γκάμα τους πολλά συστήματα με διαφορετικά όρια αντοχής και δυνατοτήτων μεταξύ τους), ώστε να μπορούν να σας συμβουλεύσουν καλύτερα και πιο εστιασμένα στις ανάγκες σας και τις δυνατότητές σας.
Έτσι γλιτώνετε πολύτιμο χρόνο, αλλά το κυριότερο παίρνετε τις πληροφορίες που σας είναι χρήσιμες. Ζητήστε τους επιπλέον να σας εξηγήσουν με απλά λόγια ποιες είναι οι δυνατότητες των συστημάτων που σας προτείνουν και για ποιο λόγο τα προτείνουν. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να κάνετε την επιλογή σας συγκρίνοντας όμοια πράγματα και όχι ανόμοια όπως πολύ συχνά συμβαίνει. Δεν είναι όλα άσπρα αλουμίνια!
Προτιμήστε να επιβαρυνθείτε 20% έως 35% στην τιμή ενός απλού συστήματος σε ένα χρώμα RAL, για να προμηθευτείτε κουφώματα θερμοδιακοπτώμενα που θα κάνετε γρήγορη απόσβεση των χρημάτων σας, παρά να επιβαρυνθείτε 60% έως 80% για να πάρετε απλό σύστημα σε απόχρωση ξύλου.

Αβέρκιος Κατσίπης
Τεχνικός σύμβουλος


www.topmagazine.gr  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...