Οι πιο διάσημες ερωμένες όλων των εποχών!

10. Alina Kabaeva 

Η Kabaeva είναι η πιο επιτυχημένη αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής της Ρωσίας μέχρι σήμερα, και είναι επίσης μία απο τις αθλήτριες με τα περισσότερα μετάλλια στην ιστορία της ρυθμικής γυμναστικής με 2 ολυμπιακά μετάλλια, 18 μετάλλια παγκοσμίου  πρωταθλήματος και 25 ευρωπαϊκά. Είναι επίσης η πιο φημισμένη ερωμένη του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Στα μέσα Απριλίου 2008, η  ρώσικη εφημερίδα Moskovsky Korrespondent δήλωσε ότι ήταν αρραβωνιασμένη με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, και οτι ετοιμαζόταν για γάμο στα μέσα Ιουνίου, αφού εκείνος είχε φύγει απο το γραφείο. Επίσης φημολογείται ότι ο γιος της ήταν είχε πατέρα τον Πούτιν, και γι'αυτό παραμένουν  σε διαμάχη ακόμα.

 

 

9. Mata Hari

Μάτα Χάρι ήταν το καλλιτεχνικό όνομα της Margaretha Geertruida "Grietje" Zelle MacLeod, γεννημένη τον  Αύγουστο του 1876. Μια ολλανδέζα εξωτική χορεύτρια, εταίρα, και κατηγορούμενη ως κατάσκοπος η οποία, αν και ίσως αθώα, εκτελέστηκε δια τυφεκισμού στη Γαλλία για κατασκοπεία για χάριν της Γερμανίας, κατά τη διάρκεια του Α Παγκοσμίου Πολέμου . Πολλά υποσχόμενα, ερωτική ,εκθείαζε το σώμα της, γοήτευσε το κοινό της και έκανε μια ολονύκτια επιτυχία από το ντεμπούτο της στο Musée Guimet το 1905. Έγινε για  μεγάλο χρονικό διάστημα,η ερωμένη του εκατομμυριούχου βιομηχάνου Λυών Emile Ετιέν Guimet, ο οποίος είχε ιδρύσει το Musée.

Ann Boleyn

Οι αδελφές Μπολέιν, η Άννα και η Μαρία ,ήταν και οι δύο ερωμένες του βασιλιά Καρόλου του VIII. Ενώ η τελευταία λεγόταν οτι ήταν  πιο όμορφη, η Άννα,ήταν πιο έξυπνη,κάτι που τη βοήθησε να εκπληρώσει τα κίνητρα και τις επιθυμίες της. Ποτέ δεν υπέκυψε στις απαιτήσεις του βασιλιά μέχρι να γινόταν κάτι προς όφελός της. Η απαιτητική ερωμένη κατάφερε τον Κάρολο,να έρθει σε ρήξη με  την παπική εξουσία της Ρωμαιοκαθολικής Εξουσίας, και να γίνει η Άννα Μποιλέν η σύζυγος και  βασίλισσα της Αγγλίας.Ο Κάρολος παντρεύτηκε την Άννα, αλλά λίγο αργότερα την αποκεφάλισε,κατηγορούμενη για εσχάτη προδοσία.

 

 7. Camilla Parker Bowles

Σχεδόν όλοι περιφρονούσαν την  Camilla όταν μπήκε ανάμεσα στη ζωή και το γάμο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του πρίγκιπα Καρόλου. Όπως αποδεικνύεται, ο Κάρολος είχε σχέση με την  Camilla για αρκετές δεκαετίες.Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα σκοτώθηκε  το 1997, και μέχρι το 2005 Camilla Parker Bowles είχε χωρίσει ήδη τον άντρα της και είχε παντρευτεί τον Κάρολο.

 

 

 

 6. Marilyn Monroe 

Αν και στην πραγματικότητα ,ποτέ δεν αποδείχθηκε με αδιάσειστα στοιχεία, θεωρείται παγκοσμίως,ότι η Μέριλιν είχε μια σχέση τόσο με τον John όσο και με τον  Bobby Kennedy ταυτόχρονα. Οι πιο στενοί της φίλοι, λέγανε οτι η καρδιά της Marilyn ανήκε στον John, αλλά συχνά την είχαν δει να χορεύει ή να μιλάει,και με τους δυο. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι το τραγούδι "Happy Birthday" που τραγούδησε προς τον John,τα λέει όλα.

 

5. Monica Lewinsky

Το περίφημο μπλε φόρεμα με το γενετικό υλικό!!! Η Μόνικα προσελήφθη ως βοηθός στο Λευκό Οίκο και ξεκίνησε σχέση με Κλίντον το 1995. Αργότερα ισχυρίστηκε ότι είχαν 9 σεξουαλικές επαφές μαζί. Τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή, όταν η Λεβίνσκι εκμυστηρεύτηκε στην  φίλη της και συνάδελφο της, Linda Tripp,για την σχέση της με τον Κλίντον. Η Τριπ κατέγραψε κρυφά τις συνομιλίες της με την Λεβίνσκι (τι φίλη!!!!) και στη συνέχεια έδωσε τις κασέτες στον  Kenneth Star που ,εκείνη την εποχή διερευνούσε άλλα θέματα σχετικά με Κλίντον. Παρόλο που Κλίντον αρνήθηκε την σχέση αυτή, αργότερα, οι αποδείξεις του Star  ήταν απλά πάρα πολύ αποδεικτικές για να μην το παραδέχεται πια!. Το 1998, ο Κλίντον παραδέχθηκε τη σχέση του με την Λεβίνσκι και αργότερα ,κατηγορήθηκε ως Πρόεδρος.

4. Virginia Hill 

Καμία γυναίκα δεν υπήρξε πιο υποχθόνια ερωμένη  από την Virginia Hill, γνωστή και ως Φλαμίνγκο. Μια γυναίκα απο την Τζώρτζια με κοφτερή γλώσσα, αυθάδεια και κότσια ,τόσο γενναία ώστε να υπερασπιστεί τον Φρανκ Νίτι, τον Al Capone, τον Joe Adonis και τελικά τον Benny SiegelΒιρτζίνια πέρασε από μαφιόζο σε μαφιόζο αλλά πάντα κατάφερνε να κρατήσει τη θέση της ως Νο1 στην λίστα των γυναικών του υπόκοσμου.Στον υπόκοσμο είναι περισσότερο γνωστή για την σχέση της με τον επιχειρηματία Vegas Benny "Bugsy" Siegal. Μετά την δολοφονία του Ben,η Virginia παρέμεινε ενεργή στον υπόκοσμο,και ήταν μία  από τους  πρωτεύοντες μάρτυρες των ακροάσεων της Επιτροπής Kefauver. Στις δημόσιες ακροάσεις,ποτέ δεν παραδέχτηκε οποιαδήποτε γνώση ή συμμετοχή στα έργα του υπόκοσμου,αλλά όταν οι πόρτες έκλειναν,παραδέχονταν οτι πολλοί μαφιόζοι,την είχαν πλησιάσει με χρήματα ή άλλα δώρα.

 

3. Eva Braun

Η Εύα Μπράουν συναντήθηκε με τον  Χίτλερ όταν ήταν μόλις 17 ετών. Εργάστηκε ως βοηθός του φωτογράφου του Χίτλερ και στη συνέχεια άρχισε μια σχέση με τον Χίτλερ δύο χρόνια αργότερα. Τελικά παντρεύτηκε τον Χίτλερ και όταν το Τρίτο Ράιχ άρχισε να καταρρέει κατά τη λήξη του πολέμου, η Braun και ο Χίτλερ αυτοκτόνησαν μαζί. Ήταν 33 χρονών η Braun  και ο Χίτλερ ήταν 56. Περιέργως, ο λαός της Γερμανίας, δεν ήξερε για την Braun παρά μόνο μετά την αυτοκτονία της, συμπεριλαμβανομένου και για μια εβραϊκή κληρονομιά. Παρ'ολο που εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη μάχη του Βερολίνου, καθώς τα ρωσικά στρατεύματα προσπαθούσαν  να πάρουν τον έλεγχο του Βερολίνου το 1945, ήταν ο θάνατος του Χίτλερ και της Braun που τελείωσε το  Τρίτο Ράιχ και ,κατά συνέπεια ,και τον πόλεμο. Αυτοκτόνησαν μαζί,πίνοντας απο μια κάψουλα κυανίου.

2. Wallis Simpson

Μόνο μήνες μετά την έναρξη της βασιλείας του,ο Εδουάρδος ο 8ος, προκάλεσε  συνταγματική κρίση, κάνοντας πρόταση γάμου στην Εθνικόφρων Wallis Simpson, η οποία είχε χωρίσει τον πρώτο σύζυγό της και έπαιρνε διαζύγιο από τον δεύτερο. Οι πρωθυπουργοί του Ηνωμένου Βασιλείου εναντιώθηκαν στον γάμο, υποστηρίζοντας ότι ο λαός δεν θα δεχτεί ποτέ μια χωρισμένη με δύο διαζύγια ,για βασίλισσα. Ο Εδουάρδος γνώριζε ότι η κυβέρνηση με επικεφαλής τον Βρετανό πρωθυπουργό Stanley Baldwin θα παραιτούνταν,αν ο γάμος προχωρούσε ,και πιθανόν να μπορούσε να οδηγήσει τον βασιλιά σε γενικές εκλογές και να καταστρέψει ανεπανόρθωτα τη θέση του ως πολιτικά ουδέτερο συνταγματικό μονάρχη. Αντί να εγκαταλείψει την κ. Simpson, ο Edward επέλεξε να παραιτηθεί. Τον διαδέχθηκε ο μικρότερος αδερφός του Άλμπερτ, ο οποίος επέλεξε το όνομα Γεώργιος ο 9ος. Με μια βασιλεία  325 ημερών,ο Εδουάρδος ήταν ένας από τους πιο σύντομους μονάρχες στην Βρετανική Κοινοπολιτεία και την ιστορία. Ποτέ δεν στέφθηκε.

1. Rachel Uchitel

Έγινε επικεφαλίδα στις εφημερίδες  με το να είναι η εξωσυζυγική σχέση του Tiger Woods .H Rachel είναι η  πρώτη γνωστή ερωμένη του Tiger αν και πριν είχαν περάσει απο το κρεβάτι του σερβιτόρες , πορνοστάρ, στριπτιζέζ, αεροσυνοδοί .Έχει γίνει το πιο γνωστό όνομα της παρτίδας, και η παρτίδα είναι πράγματι μεγάλη. Ίσως ο Tiger,να αξίζει τον τίτλο ως ο πιο διαβόητος σύζυγος που απάτησε.

 

 

 

Mikres Epithimies 

 

 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...