Choose your charm! Μικροσκοπικά κομψοτεχνήματα στιλ στο λαιμό σου...

Ένα μικρό σταυρουδάκι, μια καρδούλα, ένας φάκελος, ένα όνομα.... Ό, τι νομίζεις ότι σε εκφράζει. Κρέμασέ το σε μια λεπτή αλυσιδίτσα και δημιούργησε στιλ. Όσες αγαπούν τις fashion-ίστικες ακροβασίες συνδυάζουν πολλά μαζί και δίνουν στο καθημερινό τους στιλ μια ενδιαφέρουσα πινελιά.



Το πλεόν ιδανικό δώρο για εσένα ή κάποιο αγαπημένο πρόσωπο είναι ένα εντυπωσιακό κολιέ, ένα κόσμημα που προσφέρει πολυτέλεια κάθε μέρα! Δες εδώ τις αγαπημένες επιλογές του TLIFE!


Σταυρός 85,50 ευρώ www.deesse.gr

Ένα διαχρονικό δώρο για κάποιο αγαπημένο πρόσωπο ή για εσένα. Κατασκευασμένος από υποαλλεργικό, ανοξείδωτο ατσάλι με χρυσό στοιχείο 18Κ και ένα round brilliant cut διαμάντι.



Αlexi Αndriotti 9.50 ευρώ
Ξεκλείδωσε τον πιο στιλάτο εαυτό σου με ένα vintage κλειδί! Συνδύασέ το με ένα μαύρο απλό τοπ και απέφυγε τα πολύ εντυπωσιακά σκουλαρίκια! Απέφυγε ζώνες, τσάντες και ρούχα με χρυσές λεπτομέρειες όπως τρουκς.



 Αchilleas Accessories 12.90 ευρώ
Τα αξεσουάρ με έντονα χρώματα ταιριάζουν ιδιαίτερα στις κοπέλες με σταρένια επιδερμίδα και φυσικά σε όσες έχουν πετύχει καλό μαύρισμα!


Σταυρός Links of London
Φόρεσέ το με μια αλυσίδα κοντά στο λαιμό και παίξε και με άλλα κολιέ σε διάφορα μήκη!


Κολιέ Pull & Bear
Ολοκλήρωσε το navy look σου με ένα κολιέ που έχει ναυτικά στοιχεία! Παίξε με άγκυρες, καραβάκια και γαλάζιες χάντρες!


Κολιέ Massimo Dutti
Η νέα σεζόν προστάζει ανέμελο look με εντυπωσιακά charms που μπορούν να ενσωματωθούν σε κάθε στιλ! Συνδυάζονται ιδανικά με λευκά πουκάμισα!



Κολιέ Folli Follie
Συνδύασε αξεσουάρ σε χρυσό με έντονα χρώματα όπως το πράσινο για ένα funky look!




Κολιέ Oysho
Παίξε με κολιέ σε διάφορα μήκη και πέτρες σε διάφορα χρώματα για ένα ανάλαφρο look! Εάν το μπούστο είναι το δυνατό σου σημείο εκμεταλεύσου αυτά τα κοσμήματα για να μεταφέρεις το οπτικό ενδιαφέρον εκεί!




www.tlife.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...