Η νέα retro-glamour καμπάνια απο τα Accessorize!

Η νέα retro-glamour καμπάνια απο τα Accessorize για την άνοιξη-καλοκαίρι 2011
Φωτογραφημένη στο ηλιόλουστο LA από τον Terry Tsiolis-στην πρώτη του συνεργασία με τα Accessorize-με την επιμέλεια του αγαπημένου stylist των Accessorize, Simon Robins, η νέα καμπάνια ακολουθεί ένα ταξιδιωτικό story.
H καλοκαιρινή αφήγηση ξεκινάει με ένα vintage hippy look σε ονειρικούς αγρούς και εξελίσσεται σε μια ιστορία κομψού και σοφιστικέ glamour.
Η Tori, Αμερικανίδα μοντέλο από το νησί Maui της Χαβάης, παρέα με την Katarina, που ξεχωρίζει για την κομψή ομορφιά της, ξεκινούν το καλοκαιρινό τους ταξίδι στο γλυκό απογευματινό φως της εξοχής μέσα σε ένα νοσταλγικό κόκκινο κερασί ανοιχτό αυτοκίνητο για να χαλαρώσουν δίπλα σε μια πισίνα με το πιο hot retro look της σεζόν.
Κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο η Tori και η Katarina μεταμορφώνονται από boho-girls με κοριτσίστικα φορέματα, λουλούδια στα μαλλιά, floral τσαντάκια και εντυπωσιακά σκουλαρίκια, σε retro περσόνες με μεγάλα πλατύγυρα καπέλα, κοσμήματα από ταρταρούγα, χρωματιστά μαγιό και γυαλιά πεταλούδα για ένα νοσταλγικά γοητευτικό καλοκαιρινό glamour.

photo
photo
photo
photo
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...