Το μυστικό που πήρε μαζί της η Elizabeth Taylor!

Ένα μεγάλο μυστικό πήρε στον τάφο της η Elizabeth Taylor…Μια  πραγματικά σοκαριστική είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας λίγες μέρες μετά το θάνατό της! Ποια είναι αυτή;
«Ο James Dean κακοποιούταν όταν ήταν παιδί», αποκαλύπτει ένας συγγραφέας, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ήταν κάτι που η Εlizabeth Taylor γνώριζε πολλά χρόνια τώρα.

Ο δημοσιογράφος Kevin Sessums λέει ότι η ηθοποιός και ο James Dean ήταν δύο πάρα πολύ καλοί φίλοι. Ότα, λοιπόν, ο James της αποκάλυψε το μεγάλο του  μυστικό  την όρκισε να μην το πει πουθενά. Και αυτό έκανε η Elizabeth…

Ο ηθοποιός, ο οποίος πέθανε σε ηλικία μόλις 24 ετών το 1955, είχε εκμυστηρευτεί στην καλή του φίλη Elizabeth ότι όταν ήταν νεαρός είχε βιαστεί από έναν άντρα. Ο Kevin Sessums λέει ότι το συγκεκριμένο μυστικό του το αποκάλυψε η ίδια η Taylor πριν πολλά χρόνια σε μια συνέντευξη που της πήρε για το «Poz», αμερικάνικο περιοδικό για τους ανθρώπους που έχουν τον ιό του HIV.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο η συνέντευξη είχε σαν θέμα τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα των stars του Hollywood και αποσκοπούσε στην συγκέντρωση χρημάτων. Όμως, η Elizabeth πήγε τη συνέντευξη στον καλό της φίλο James Dean. O δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι του είπε χαρακτηριστικά: "Αγαπούσα πάρα πολύ τον Jimmy. Θα σου εξομολογηθώ κάτι αλλά θέλω να είναι off the record μέχρι να πεθάνω. Εντάξει;" Σύμφωνα με το δημοσιογράφο, η Elizabeth Taylor έμαθε όλα αυτά για τη ζωή του James Dean όταν γύριζαν μαζί την ταινία "Giant".



"Τότε είχαμε γίνει πολύ καλοί φίλοι. Κάθε βράδυ συζητούσαμε με τις ώρες. Τότε ήταν που μου αποκάλυψε και το μεγάλο του μυστικό. Ήταν κάτι που τον βασάνιζε πολύ. Το ξέρω καλά!".




ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...