Eva Longoria: Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό

Την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού της αποκάλυψε η Εύα Λονγκόρια μιλώντας για πρώτη φορά για τον χωρισμό της σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αμερικανικό περιοδικό. «Κάθε φορά που μιλάω γι' αυτό κλαίω. Είναι σκληρό, πολύ σκληρό» παραδέχτηκε η Λατίνα πρωταγωνίστρια της σειράς «Νοικοκυρές σε απόγνωση», ομολογώντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον πρώην σύζυγό της Τόνι Πάρκερ, παρά το γεγονός ότι είναι ήδη σε νέα σχέση.

«Προσπαθώ κατά κάποιον τρόπο να βρω μια ρουτίνα, γιατί ποτέ μου δεν είχα. Είχα συνηθίσει να βρίσκομαι μονίμως σε ένα αεροπλάνο και να πηγαίνω σε κάποιον αγώνα μπάσκετ» δήλωσε η Λονγκόρια στο περιοδικό «Allure» για την καθημερινότητά της μετά το διαζύγιο. Οπως εξήγησε, καταβάλλει προσπάθεια για να περάσει από αυτή τη δύσκολη περίοδο «ήρεμα, χωρίς δράμα». Με τον Τόνι Πάρκερ αποφάσισε να χωρίσει τον περασμένο Νοέμβριο, ύστερα από τη φημολογία που είχε ξεσπάσει ότι εκείνος αντάλλασσε ερωτικά μηνύματα με τη σύζυγο του συμπαίκτη του, Εριν Μπάρι.
Η διάσημη ηθοποιός, όμως, δεν διέψευσε τις φήμες που τη θέλουν να έχει σχέση με τον 25χρονο αδερφό της Πενέλοπε Κρουζ, Εντουάρντο. «Βρίσκομαι σε ένα μεταβατικό στάδιο, σταθεροποιούμαι σε μια νέα ρουτίνα και την καλωσορίζω» είπε χαρακτηριστικά. Το ζευγάρι προσπαθεί να διατηρήσει το ειδύλλιό του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως ο φωτογραφικός φακός τούς έχει συλλάβει μαζί τουλάχιστον δύο φορές: η πρώτη ήταν τον περασμένο μήνα κατά τη διάρκεια ρομαντικής κρουαζιέρας, και η δεύτερη πρόσφατα, τη στιγμή που αντάλλασσαν ένα καυτό φιλί στο Chateau Marmont του Χόλιγουντ.
Στη φωτογράφηση που συνοδεύει τη συνέντευξή της στο «Allure», η Λονγκόρια αναδεικνύει τον αισθησιασμό αλλά και τον δυναμισμό της, αφού φαίνεται να πραγματοποιεί ένα μοναχικό ταξίδι με το αυτοκίνητο σε κάποιο μακρινό προορισμό. Άλλοτε με μίνι floral φόρεμα και ψηλοτάκουνα και άλλοτε με λευκό αέρινο φόρεμα και ξυπόλυτη, η Λονγκόρια αποδεικνύει ότι στα 36 της χρόνια είναι πιο σέξι από ποτέ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...