Επιτέλους... Ανοιξη Στα Νεσεσέρ Μας!

Η άνοιξη είναι κι επισήμως εδώ, η μέρα μεγαλώνει και σε λίγο αλλάζουμε και την ώρα. Έτσι, ανανεώνουμε το νεσεσέρ με τα καλλυντικά μας και βάζουμε στην άκρη τα σκούρα κραγιόν, τα μπορντό μανόν και τις μεταλλικές σκούρες σκιές. Βάζουμε χρώμα, ρουζ και ζαχαρένιες αποχρώσεις!



Το πιο όμορφο ροζ της σεζόν, ανήκει στη Chanel και στο κραγιόν της, Rouge Coco Shine.


Για εσάς που τολμάτε, είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψετε το καινούργιο lip balm της Revlon, το οποίο έχει ένα έντονο αλλά συνάμα γλυκό φούξια χρώμα!


Η Bobbi Brown λανσάρει μία παλέτα σκιών που δημιούργησε σε συνεργασία με τη σχεδιάστρια μόδας Tibi. Η παλέτα περιέχει ανοιχτά και σκούρα χρώματα για να «παίξετε» με τις αποχρώσεις και να δημιουργήσετε το πιο ανοιξιάτικο smoky eye που έγινε ποτέ!


Ακόμη πιο γλυκά χρώματα έχει η παλέτα της Estée Lauder, η οποία είναι limited edition. Το μοβ που διαθέτει μπορώ να πω ότι είναι απλά συγκλονιστικό και το μολύβι της απλά υπέροχο!


Οι πιο κλασικές, μπορούν να βάλουν σκιές από την παλέτα της Nars, η οποία περιέχει γήινα χρώματα με μικρές ιριδίζουσες λάμψεις. Ό,τι πρέπει για το γραφείο.


Μία νέα κρέμα από την καινούργια σειρά της Nivea, υπόσχεται ενυδάτωση κι έξτρα φροντίδα στο δέρμα σας, χάρη στην aloe vera που διαθέτει.


Θα κλείσω με την αγαπημένη μου ανοιξιάτικη σειρά των κραγιόν, της Yves Saint Laurent. Όχι ότι τα άλλα δεν μου αρέσουν, αλλά επειδή είμαι κορίτσι των κραγιόν, προτιμώ αυτά τα ανοιχτά και παλ χρώματα που παίζουν με τη διάθεσή μας. Σήμερα ροζ, αύριο φούξια, μεθαύριο το παίζουμε πιο σοβαρές με μπεζ και την άλλη μέρα πιο σέξι με κοραλί. Ό,τι πρέπει!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...