Tips για έγχρωμα καλσόν

Μπορεί ο χειμώνας να σας υπαγορεύει μουντά και σκοτεινά χρώματα για την γκαρνταρόμπα σας, όμως
εσείς αντισταθείτε φορώντας καλσόν σε ζωηρές ή ενδιαφέρουσες αποχρώσεις. Ξεχάστε λοιπόν το μαύρο και υιοθετήστε το ροζ, το μπλε, το κόκκινο το φούξια ή και το πράσινο. Κάπως έτσι θα φέρετε την Άνοιξη νωρίτερα και θα βελτιώσετε τη διάθεσή σας. Ένας λόγος για τον οποίο διστάζετε είναι ότι δεν ξέρετε να τα συνδυάσετε με τα υπόλοιπα ρούχα σας, χωρίς πολύ σκέψη και χωρίς να αφιερώσετε πολύ χρόνο στην επιλογή. Γι’ αυτό σας παρουσιάσουμε την ακόλουθη λίστα με Do's και Dont's.
- Δοκιμάστε ασυνήθιστες αποχρώσεις όπως το μοβ ή το βεραμάν, για να τραβήξουν την προσοχή.
- Αποφύγετε τα ασορτί. Αν φοράτε ροζ καλσόν δεν χρειάζεται να φοράτε και ροζ παπούτσια, τσάντα ή φόρεμα. Χρειάζεστε ποικιλία.
- Τολμήστε τα μοτίβα. Επιλέξτε ένα crazy animal print ή κάτι άλλο. Φορέστε αυτό το καλσόν με μπότες και φούστα.
- Μην συνδυάσετε δύο φωτεινά, βασικά χρώμα μαζί σε μία εμφάνιση. Αν το καλσόν είναι σε ζωηρή απόχρωση, τα ρούχα και τα παπούτσια πρέπει να είναι σε ουδέτερη.
- Προτιμήστε επίσης το συνδυασμό ενός ζωηρόχρωμου καλσόν με ένα άλλο πιο απαλής απόχρωσης.
- Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε το λευκό καλσόν και προτιμήστε το μπεζ σε συνδυασμό με μπεζ ή με ρούχα σε έντονες, ψυχρές αποχρώσεις.
- Αποφύγετε τα διχτυωτά καλσόν καθώς το νόημα είναι να μείνετε ζεστές. Εξάλλου το δίχτυ σε ζωηρό χρώμα δεν είναι τόσο ελκυστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...