Bronzer και το χειμώνα;

Είναι η στιγμή που έχετε χάσει και το παραμικρό ίχνος χρώματος από το θερινό άγγιγμα του ήλιου στην επιδερμίδα.
Το περίφημο μπρονζέ αποτελεί μακρινή ανάμνηση από τις περσινές διακοπές αλλά εσείς το νοσταλγείτε. Γι’ αυτό υπάρχουν τα bronzers που μπορούν εκτός από το καλοκαίρι να χρησιμοποιηθούν και το χειμώνα, με ειδικό ωστόσο τρόπο. Αυτά τα ξεχωριστά προϊόντα μιμούνται το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας αφού εκτεθεί στον ήλιο, αλλά το Φεβρουάριο που εφαρμόζονται σε χλωμή επιδερμίδα πρέπει να μπουν με προσοχή ώστε να μην δείχνει αφύσικη. Ας μάθουμε λοιπόν τα tricks που μπορούν να απογειώσουν το αποτέλεσμα.

- Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι να απλώσετε bronzer εκεί που ο ήλιος «φιλάει» το πρόσωπό σας, δηλαδή στα ζυγωματικά, τη μύτη, το πηγούνι, το σαγόνι και το μέτωπο. - Ένα ματ bronzer όπως η εκδοχή που περιλαμβάνεται στη συλλογή Bobbi Brown θα σας δώσει διακριτικό χρώμα και ελαφριά λάμψη. Αποφύγετε τα bronzers με παράγοντες λάμψης και αστραφτερά στοιχεία, γιατί δείχνουν περίεργα στην άχρωμη επιδερμίδα.
- Ελέγξτε την ποσότητα προϊόντος που εφαρμόζετε γιατί οι υπερβολές θα οδηγήσουν σε λάθος όψη και υφή. Αν είναι σε σκόνη, διώξτε την περιττή ποσότητα τινάζοντας το πινέλο σας και κάντε ανάλαφρες πινελιές στο πρόσωπο. Αν είναι σε υγρή μορφή, βάλτε λίγο-λίγο, τσεκάροντας διαρκώς στον καθρέφτη.
- Σε κάθε περίπτωση περιορίστε στο minimum την ποσότητα bronzer και εφαρμόστε το προϊόν σε φυσικό φως, για να βλέπετε τα αληθινά χρώματά σας στον καθρέφτη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...