5 υποκατάστατα περιποίησης σου λύνουν τα χέρια!

Πόσες φορές με το που μπήκες στο μπάνιο συνειδητοποίησες ότι η αδερφή σου μόλις τελείωσε τον αφρό ξυρίσματος και εσύ βρέθηκες να μετράς τις αντιαισθητικές σου τριχούλες; Διάβασε παρακάτω
πώς θα καταφέρεις να υποκαταστήσεις τα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης και θα βγεις έξω πιο κούκλα από ποτέ!
Σου τελείωσε ο αφρός ξυρίσματος: χρησιμοποίησε μαλακτικό! Μη νομίζεις ότι ήρθε το τέλος της ζωής σου αν δεις τον αφρό ξυρίσματος να τελειώνει ενώ τα μαγαζιά έχουν ήδη κλείσει και δε μπορείς να αγοράσεις άλλο. Τώρα το μαλακτικό των μαλλιών σου λόγω της υφής και της σύνθεσης του μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και να χρησιμοποιηθεί ως αφρό ξυρίσματος κανονικά όπως θα χρησιμοποιούσες και τον αφρό και να κάνει ισάξια καλά τη δουλειά! Μηνξεχνάςθαμαλακώσεικαιτηντρίχασου!

Σου τελείωσε το καθαριστικό για τα σπυράκια σου: θέλεις λαμπερό δερματάκι χωρίς ίχνος από σπυράκια; Αντί για σκράμπ προσώπου χρησιμοποίησε λίγη οδοντόκρεμα τοπικά στα σπυράκια που έχουν καταλάβει το προσωπάκι σου και δεν αντέχεις να τα βλέπεις. Άπλωσε με κυκλικές κινήσεις στα σπυράκια σου μια μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας και άφησε την κάποιες ώρες. Μόλις ξεπλύνεις θα δεις το σπυράκι σου να έχει σχεδόν "μαραθεί" εντελώς.

Αν ξεμείνεις από οδοντόκρεμα: πες ναι στη σόδα για τη φαγητό! Πόσες φορές δεν έχεις ξεμείνει από οδοντόκρεμα με αποτέλεσμα η αναπνοή σου να μυρίζει περίεργα; Τώρα η σόδα για το φαγητό λειτουργεί ως το τέλειο υποκατάστατο για την οδοντόκρεμα σου. Απλά άπλωσε λίγη σόδα σε νωπή οδοντόβουρτσα και άρχισε να βουρτσίζεις τα δοντάκια σου ως συνήθως. Μπορεί η αναπνοή σου να μην έχει γεύση μέντας όμως δε θα φοβάσαι μη μυρίσεις κρεμμύδι σε όποιον σε πλησιάσει!

Λιπ μπαλμ τέλος: η επόμενη μέρα! Σου τελείωσε το λιπ-μπαλμ και δεν ξέρεις τι να κάνεις για να μαλακώσεις λιγάκι τα σκασμένα σου χειλάκια; Η λύση εδώ είναι το ελαιόλαδο μέχρι την τελευταία του σταγόνα. Άπλωσε στα χειλάκια σου λίγο ελαιόλαδο και θα δεις αμέσως τα χείλη σου να μαλακώνουν και να ενυδατώνονται.

Σκράμπ τέλος: πες ναι στο απορρυπαντικό! Θέλεις να απομακρύνεις από την επιδερμίδα σου τα νεκρά κύτταρα που έχουν στήσει χορό στο προσωπάκι ή ακόμη και στα σέξι χειλάκια σου; Τότε δεν έχεις παρά να χρησιμοποίησε ζεστό απορρυπαντικό ρούχων. Απλά βρέξε το προσωπάκι σου και κάνε σκράμπ με το απορρυπαντικό για τα ρουχαλάκια σου για 30 περίπου δευτερόλεπτα με κυκλικές κινήσεις για να πετύχεις την τέλεια απολέπιση! Ξέπλυνε πολύ καλά και θα δεις το δέρμα σου πιο απαλό και καθαρό από ποτέ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...