Το ταξίδι ενός φορέματος

Οταν η μόδα συναντά την οικονομική διπλωματία, η Diane Von Furstenberg αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πρωτοπόρος
Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ WRAP DRESS ΤΗΣ DIANE VON FURSTENBERG ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ.





«Η επιθυμία μου για τη νέα χρονιά είναι να γίνω διάσημη στην Κίνα». Φιλόδοξη δήλωση, αλλά στο πλαίσιο του εφικτού, αν το όνομά σου είναι Diane Von Furstenberg, σύζυγός σου είναι ένας από τους ισχυρότερους άντρες των αμερικανικών media, o Barry Diller (InterActiveCorp, Fox, USA broadcasting), και κολλητός σου φίλος ο Rupert Murdoch.
Η έκθεση «Journey of a dress» περιλαμβάνει σχέδια, πατρόν και χαρακτηριστικά μοτίβα από τις διαφορετικές παραλλαγές του wrap dress, signe Diane Von Furstenberg, που έχουν δει το φως της πασαρέλας. Επίσης, πορτρέτα της σχεδιάστριας από τους αγαπημένους της φίλους και θαυμαστές Andy Warhol, Francesco Clemente και Francesco Sacavulo. Οσο για την απήχηση του εγχειρήματος; Το who is who της αμερικανικής τέχνης και μόδας έχει ήδη κατασκηνώσει στο Πεκίνο, ενώ ένα γρήγορο πέρασμα για να δώσει τα φώτα της έκανε και η Anna Wintour. Αλλά, όπως λέει και η Angelica Cheung, διευθύντρια της Vogue China, «τα πάντα είναι business». «Για πολλές από τις κορυφαίες εταιρείες μόδας, η Κίνα αποτελεί πλέον τη Νο 1, Νο 2 ή Νο 3 αγορά»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...