Fashion crisis

Κρίση είναι, θα περάσει, αλλά όχι από την γκρανταρόµπα σας. Αρκεί να φερθείτε έξυπνα.
Ξεκαθαρίστε την ντουλάπα σας
Ίσως φαντάζει ακατόρθωτο, αλλά το αποτέλεσµα θα σας δικαιώσει. Ξεκινήστε ξεχωρίζοντας τα καλοκαιρινά από τα χειµερινά ρούχα και µετά τα βραδινά από τα καθηµερινά. Εφόσον ο χώρος σας το επιτρέπει, κάντε και ένα χρωµατικό διαχωρισµό. Έτσι θα θυµηθείτε τι υπάρχει στην ντουλάπα σας και θα µπορέσετε να κάνετε όλους τους πιθανούς και απίθανους συνδυασµούς που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες στην κρίση.

Τα απαραίτητα

Little black dress
Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά το «µικρό µαύρο φόρεµα» µπορεί να µας σώσει σε πολλές περιστάσεις. ∆ιαλέξτε ένα σε κλασική γραµµή που να κολακεύει τη σιλουέτα σας. Θα µείνει κρεµασµένο χρόνια στην ντουλάπα σας και θα σας βγάζει από τον µπελά τού τι να φορέσετε σε επίσηµες και µη περιστάσεις. Μυστικό «όπλο»; Τα αξεσουάρ που µπορούν να το µεταµορφώνουν κάθε φορά.

Τα ψηλά τακούνια
Σίγουρα δεν είναι για καθηµερινή χρήση. Παρ’ όλα αυτά, τα τακούνια δείχνουν τη σιλουέτα πιο λεπτή και χαρίζουν ύψος. Επιλέξτε ένα ουδέτερο χρώµα που συνδυάζεται εύκολα, όπως το ταµπά που ταιριάζει µε πολλά χρώµατα και στιλ.

Less is more
Τα ρούχα σε λιτές γραµµές συνδυάζονται εύκολα και σίγουρα δεν θα σας δυσκολέψουν στις καθηµερινές σας επιλογές. Τα basic κοµµάτια της ντουλάπας σας µπορούν να µεταµορφώνονται κάθε φορά µε διαφορετικό τρόπο. Προσθέστε στο look σας ζώνες, κολιέ, σκουλαρίκια και διαφοροποιήστε το ύφος του ντυσίµατός σας από µέρα σε µέρα.

Sporty chic
Ακόµα και αν το στιλ σας δεν είναι αθλητικό, οι φόρµες, τα φούτερ και τα αθλητικά παπούτσια είναι ιδανικά για τις καθηµερινές σας εµφανίσεις και σίγουρα χρειάζεστε µερικά τέτοια κοµµάτια στην ντουλάπα σας. Εξάλλου πλέον όλες οι εταιρείες επενδύουν στις sportswear συλλογές. Πολλές µάλιστα συνεργάζονται µε διάσηµους σχεδιαστές δίνοντας µια αίσθηση πολυτέλειας στα ρούχα τους που µπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας χωρίς να πληρώσετε µια περιουσία.

Jeanious
Τα τζιν δεν λείπουν σχεδόν από καµία ντουλάπα και δεν χρειάζεται να είναι ακριβά, απλώς να ταιριάζουν στο σωµατότυπό σας. Στα «συν» τους συγκαταλέγεται και το ότι µπορείτε να τα φορέσετε από το πρωί µέχρι το βράδυ δηµιουργώντας ένα κοµψό και διακριτικό look. Επίσης µην πετάτε ποτέ τα παλιά τζιν σας γιατί οι γραµµές επανέρχονται και, αν παραµένετε στα ίδια κιλά, τότε ένα τζιν που σας πηγαίνει µπορεί να γίνει επιστήθιος φίλος σας για πολύ καιρό.

Androgyny
Το µαύρο υφασµάτινο παντελόνι και το αντίστοιχο σακάκι είναι τα κοµµάτια-µπαλαντέρ µιας ντουλάπας. ∆εν χρειάζεται να τα φορέσετε µαζί. Το παντελόνι συνδυάζεται πολύ εύκολα και έτσι µπορεί να πρωταγωνιστήσει σε πολλά στιλ ντυσίµατος. Το ίδιο χρήσιµο είναι και το µαύρο σακάκι, το οποίο εξάλλου ταιριάζει και σε όλες τις ηλικίες, οπότε µπορείτε επίσης να το έχετε µαζί σας για πολλά χρόνια. –Μ.∆.

Useful used
Είστε λάτρης των επώνυµων αξεσουάρ, αλλά το εισόδηµά σας δεν σας επιτρέπει να τα αποκτάτε όσο συχνά θέλετε; Υπάρχει λύση, και µάλιστα συµφέρουσα. Στο ∆ιαδίκτυο θα βρείτε αρκετές εταιρείες που στο πλαίσιο της οικονοµικής κρίσης αλλά και της φιλοσοφίας του fashion for all νοικιάζουν επώνυµες τσάντες αλλά και εταιρείες που πωλούν µεταχειρισµένες τσάντες σε πιο προσιτή τιµή . Και είναι βέβαιο ότι, αν ψάξετε λίγο παραπάνω, θα βρείτε κι άλλες µοναδικές ευκαιρίες.

Φτιάξ’ το µόνη σου 
Σας αρέσουν τα έθνικ και χρωµατιστά κοσµήµατα; ∆εν χρειάζεται να τα πληρώσετε µια περιουσία, αφού µπορείτε να τα φτιάξετε µόνη σας. Αγοράστε χάντρες, σκοινιά και ό,τι άλλο υλικό προστάζει η φαντασία σας και φτιάξτε ένα κόσµηµα µε τα χεράκια σας. Μελέτες έχουν δείξει µάλιστα ότι η συγκεκριµένη ενασχόληση είναι και αγχολυτική. Μπορείτε επίσης να µεταποιήσετε τα παλιά σας ρούχα σύµφωνα µε τις τάσεις της µόδας. Έτσι και τα ρούχα σας θα είναι µοναδικά, και θα γλιτώσετε και αρκετά χρήµατα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...