Ελιζαμπέτα Κανάλις: "Δεν σκοπεύω να κάνω παιδιά"

Φαίνεται πως ο… περονόσπορος που έχει πέσει στην σόουμπιζ και δεν προλαβαίνουμε τις απανταχού διάσημες με τις εγκυμοσύνες τους δεν έχει αγγίξει στο παραμικρό το 32χρονο μοντέλοπου, όπως υποστηρίζει, δεν έχει καμία διάθεση κάνει πατέρα τον Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney). "Δεν ήταν ποτέ στόχος μου να μείνω έγκυος", ισχυρίστηκε σε συνέντευξη που έδωσε στο ιταλικό "Cosmopolitan" η Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis)", τονίζοντας ότι τα μητρικά της ένστικτα καλύπτονται απόλυτα με τα… σκυλιά της.
Μπορεί να μην θέλει να γίνει  μάνα για να μη χαλάσει το κορμί της η Ελιζαμπέτα.  Αλλά υπάρχουν και οι παρένθετες.  Ας ρωτήσει τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Εκείνη ξέρει...
Μπορεί να μην θέλει να γίνει
μάνα για να μη χαλάσει
το κορμί της η Ελιζαμπέτα.
Αλλά υπάρχουν και οι παρένθετες.
Ας ρωτήσει τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.
Εκείνη ξέρει...
Βέβαια, το καλό είναι ότι και ο 49χρονος σύντροφός της βρίσκεται στο ίδιο "μήκος κύματος" αφού έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι δεν σκοπεύει να παντρευτεί ξανά ούτε να κάνει οικογένεια.
Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο διάσημος γόης του κινηματογράφου υπήρξε παντρεμένος με την 51χρονη σήμερα ηθοποιό Τάλια Μπάλσαμ (Talia Balsam) από το 1989 μέχρι το 1993.
Η εξαιρετικά καλλίγραμμη Κανάλις βρέθηκε στην Ιταλία όπου παρουσίασε τη δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στη σκηνή του ιστορικού μουσικού Φεστιβάλ της γειτονικής χώρας ανέβηκε και ο δικός μας Γιάννης Πλούταρχος και τραγούδησε μαζί με τον Αλ Μπάνο (Αl Bano) και την σοπράνο Δήμητρα Θεοδοσίου το χορωδιακό κομμάτι «Va pensiero» από τη διάσημη όπερα του Τζιουζέπε Βέρντι, Ναμπούκο.
Επιστρέφοντας στην Ελιζαμπέτα, μεταφέρουμε τα σχόλιά της περί της σχέση της με τον Τζορτζ Κλούνεϊ. "Τη λατρεύω όπως ακριβώς είναι. Είμαι πολύ χαρούμενη να συμμετέχω σε εκδηλώσεις και να αναφέρονται σε μένα ως 'η φιλενάδα του…'", παραδέχτηκε αφοπλιστικά η όμορφη ιταλίδα.
Κατά τα άλλα, όταν δεν είναι στο σπίτι του Τζορτζ στο Κόμο, το ζευγάρι γυρίζει τη νότια ακτή της Καλιφόρνια με τη μοτοσυκλέτα.
"Λατρεύουμε την ακτή στον ειρηνικό, με τα βράχια της, τους σέρφερς και τον υπέροχο ωκεανό", συμπλήρωσε η Κανάλις, ενώ όταν ρωτήθηκε για τις διαφορές ανάμεσα στους Ιταλούς και του Αμερικανούς υποστήριξε ότι οι συμπατριώτες της είναι πιο φειδωλοί στις λέξεις και δεν λένε εύκολα το "σ' αγαπώ", αντίθετα με τους άντρες της Αμερικής οι οποίοι είναι πιο ανοικτοί σε συναισθηματικά θέματα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...