Tango Fashion Show στο Ζάππειο Μέγαρο

Στα πλαίσια του πολιτιστικού φεστιβάλ Tango Acropolis, διοργανώνεται, το Σάββατο 4 Ιουνίου στο Ζάππειο Μέγαρο, εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό με μία επίδειξη μόδας αφιερωμένη στην κουλτούρα του Tango.

Πρόκειται για μία πρωτότυπη επίδειξη μόδας καθώς στο ρόλο των μοντέλων θα βρεθούν επαγγελματίες χορευτές οι οποίοι θα εκτελέσουν tango χορογραφίες που έχουν ετοιμαστεί ειδικά για τη περίσταση, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στο κοινό.

Η βραδιά θα κορυφωθεί με την παρουσία της διεθνούς φήμης χορεύτριας, γνωστή και ως «μπαλαρίνα του tango», Mora Godoy, η οποία μαζί με τον παρτενέρ της θα δώσει ένα ξεχωριστό tango performance.

Τα ρούχα των χορευτών είναι από τη νέα κολεξιόν του οίκου , της γνωστής σχεδιάστριας ρούχων tango Viviana Laguzzi και επίσημης σχεδιάστριας του Mudial Del Tango του Buenos Aires, ενώ η γνωστή σειρά υποδημάτων, Comme il Faut by conDIVA.com, θα παρουσιάσει μοναδικά χειροποίητα κομμάτια. Τα αξεσουάρ μαλλιών και τα κοσμήματα είναι προσφορά της εταιρείας Evita Perroni, ενώ το hair styling επιμελείται το team των κομμωτηρίων TEO hair design.

Οι παρευρισκόμενοι μπορούν παράλληλα να απολαύσουν αργεντίνικα εδέσματα και παραδοσιακό κρασί.

Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί για τους σκοπούς του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Τιμή πρόσκλησης 50 ευρώ ανά άτομο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 21.00-23.00
Τηλέφωνα κρατήσεων: 2103310605, 2103629254


http://cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...