Ένα κέντρο αποκλειστικά για γυναίκες!

Τρεις γυναίκες ενώνουν τις γνώσεις και την εμπειρία που η κάθε μια έχει αποκτήσει στο χώρο της και δημιουργούν ένα Κέντρο αποκλειστικά για Γυναίκες


Οι Άννα Μαρία Χρονοπούλου,  Πέγκυ Πελώνη και  Λίλα Βλασερού αποφάσισαν πριν από μερικούς μήνες να δημιουργήσουν ένα κέντρο στο οποίο κινητήρια δύναμη θα ήταν η γυναίκα. Η εμπειρία σε συνδυασμό με τις γνώσεις που έχει αποκομίσει η καθεμία από τον επαγγελματικό της τομέα, ενώθηκα και δημιούργησαν το Women for Life. Πρόκειται για ένα  Κέντρο Προσωπικής Ανάπτυξης που στοχεύει στην υποστήριξη και ενδυνάμωση των γυναικών κάθε ηλικίας στους βασικούς τομείς της ζωής: οικογένεια, εργασία, πνευματική και σωματική υγεία, προσωπική ανάπτυξη.


Η φιλοσοφία του Women for Life είναι ότι όσο μια γυναίκα ενθαρρύνεται και ενδυναμώνεται η ίδια, τόσο βελτιώνει τη ζωή τη δική της, των ανθρώπων που είναι σημαντικοί για εκείνη, αλλά και του συνόλου μέσα στο οποίο ζει.

Στο Women for Life, μια σειρά από δραστηριότητες θα φέρουν την Γυναίκα κοντά σε αυτό που εκείνη οραματίζεται για τον εαυτό της

Συμβουλευτική σε προσωπικά θέματα (αυτογνωσία, σχέσεις, οικογένεια, προσωπικοί στόχοι, αντιμετώπιση των αλλαγών στη ζωή μιας γυναίκας).

Συμβουλευτική σε επαγγελματικά θέματα (υποστήριξη και προετοιμασία στην αναζήτηση νέας εργασίας, βοήθεια στη διαμόρφωση μιας αρχικής επιχειρηματικής σκέψης σε υλοποιήσιμη ιδέα, συμβουλή κατά την επιλογή σπουδών)

Κίνηση και χορό (γυμναστική και ορθοσωμία, jazz και σύγχρονο χορό, δημιουργική κίνηση, pilates mat, αυτοάμυνα για γυναίκες)

Πρακτικές χαλάρωσης (yoga, ηχοθεραπεία, διαλογισμό)

Δημιουργικά εργαστήρια

Περισσότερες πληροφορίες για το “Women for Life”  μπορείτε να βρείτε στο site www.womenforlife.gr, αλλά και στο www.facebook.com/womenforlife.gr.


http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...