Γάλα Καρύδας από την Κορρέ

Το Γάλα Καρύδας για πρώτη φορά χαρίζει το εξωτικό του άρωμα σε προϊόντα σώματος της ΚΟΡΡΕΣ. Το νέο αφρόλουτρο και το γαλάκτωμα σώματος συνδυάζουν την καλοκαιρινή αύρα της Καρύδας με τη γλυκιά Βανίλια.


Το Αφρόλουτρο με άρωμα Γάλα Καρύδας με βιολογικά εκχυλίσματα Αλθαίας & Ελίχρυσου, διαθέτει ενυδατική δράση και είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Οι πρωτεΐνες Βρώμης σχηματίζουν προστατευτικό φιλμ πάνω στην επιδερμίδα, διατηρώντας σταθερά τα επίπεδα ενυδάτωσης. Η Αλθαία περιέχει ουσίες με καταπραϋντικές και μαλακτικές ιδιότητες, ενώ ο Ελίχρυσος, πλούσιος σε τανίνες, φλαβονοειδή και φυτοστερόλες, ενυδατώνει και ανακουφίζει από ερεθισμούς.
Το γαλάκτωμα σώματος Γάλα Καρύδας με βιολογικό Αμυγδαλέλαιο ελληνικής παραγωγής, είναι πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, πηγή ενέργειας για την επιδερμίδα. Το Αμυγδαλέλαιο συγκρατεί το νερό ως εξαιρετικός ενυδατικός παράγοντας και περιορίζει την υπερβολική απώλεια υγρασίας από την επιδερμίδα. Το βιολογικό εκχύλισμα ενεργής Αλόης ενυδατώνει και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος.

Η προβιταμίνη Β5, το βούτυρο Karité και τα βιολογικά εκχυλίσματα Αλθαίας και Ελίχρυσου, προσφέρουν σημαντική ενυδατική, αντιφλεγμονώδη, μαλακτική και καταπραϋντική δράση.

Η σειρά αφρόλουτρων και body milks ΚΟΡΡΕΣ είναι δερματολογικά ελεγμένη και διατίθεται στα φαρμακεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...