Bobbi Brown Make Up: Summer 2011


Στην καλοκαιρινή συλλογή της Bobbi Brown, Almost Bare πρωταγωνιστούν:
*H limited edition Bronzing Powder σε 2 αποχρώσεις Deep Chocolate και Rich Cocoa. Οι συγκεκριμένες πούδρες περιέχουν την σωστή αναλογία κόκκινων και καφέ χρωστικών έτσι ώστε να δίνουν το αποτέλεσμα – μόλις –γύρισα – από- τη –θάλασσα. Επιπλέον λόγω της ελαφριάς τους υφής απλώνονται πολύ εύκολα.


freefunbeauty BB Bronzing Powder Medium Bobbi Brown Make Up: Summer 2011
* Τα limited-edition lip gloss High Shimmer Gloss σε 3 αποχρώσεις Pink Tulle, Citrus και Bellini. Η Bobbi λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από ηλιοκαμένο δέρμα σε συνδυασμό με λάμπερά χείλη γιαυτό και τα συγκεκριμένα lip gloss είναι τα πιο glossy και shiny από όσα έχει λανσάρει έως τώρα. (Τιμή 21,90Ε)
freefunbeauty bobbibrown almostbare003 Bobbi Brown Make Up: Summer 2011
* Το καλοκαιρινό άρωμα Almost Bare, ένα φρέσκο λουλουδένιο άρωμα με νότες από περγαμόντο, βιολέτα, μιγκέ, γιασεμί και κεχριμπάρι. (Τιμή 67,18Ε)
freefunbeauty bobbibrown almostbare004 Bobbi Brown Make Up: Summer 2011
Η Bobbi δήλωσε για την συλλογή: «Από τα πλούσια bronzers έως τα λαμπερά lip gloss αυτή η συλλογή αντιπροσωπεύει ότι λατρεύω να βλέπω το καλοκαίρι: Χρυσαφένιο δέρμα, μοναδική αύρα όπως ακριβώς δείχνετε δηλαδή, μετά από μια μέρα στην παραλία, κάτι που πραγματικά λατρεύω!»

freefunbeauty bobbibrown almostbare0021 Bobbi Brown Make Up: Summer 2011





http://beautyblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...