Μαγιό και πάμε παραλία

Παρά το γεγονός ότι ο καιρός φέτος έχει βαλθεί να μας τρελάνει, το καλοκαίρι –που θα πάει- καταφθάνει και αν δεν έχετε ακόμα διαλέξει το μαγιό που θα σας κάνει να λάμψετε στην παραλία ήρθε η ώρα να το κάνετε.


Τα στιλ όπως πάντα ατελείωτα, είναι όμως μερικά που θεωρούνται τα πιο hot για το καλοκαίρι του 2011: αποκαλυπτικά στρινγκ μπικίνι για τις τολμηρές, δαντελωτά πλεκτά, σέξυ vintage όλο μυστήριο είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις για το φετινό καλοκαίρι. Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τις τάσεις στα μαγιό για το καλοκαίρι του 2011.
Στράπλες
Είναι σίγουρα η ωραιότερη παραλλαγή του κλασσικού σουτιέν. Φέτος τα στράπλες έρχονται ανανεωμένα, με νέα στιλ, εκπληκτικά χρώματα και χαρούμενα prints.  Αποτελούν διαχρονική επιλογή για πολλές από εμάς χωρίς να χάνουν ποτέ την αίγλη τους. Επιπλέον πλεονέκτημα των στράπλες σουτιέν είναι το γεγονός ότι δεν αφήνουν σημάδι στο λαιμό προσφέροντας ομοιόμορφο μαύρισμα στο μπούστο. Ωστόσο αν το στήθος σας είναι αρκετά μεγάλο διαλέξτε με προσοχή το στράπλες σας καθώς δεν φημίζονται για το καλό τους κράτημα.


Με έναν ώμο
Η συγκεκριμένη τάση έρχεται στα μαγιό κατευθείαν από τις πασαρέλες που γέμισαν με φορέματα και tops με έναν ώμο, και φέρνει με τον καλύτερο τρόπο την θηλυκότητα στην παραλία. Παρόλο που μπορεί να αισθάνεστε ανασφάλεια για την σταθερότητά του όταν κολυμπάτε είναι ό,τι πρέπει για να τραβήξετε τα βλέμματα στην παραλία. Αναζητήστε τα λοιπόν και μη διστάσετε να δοκιμάσετε αρκετά σχέδια πριν καταλήξετε σ’ αυτό που θα σας ξελογιάσει και… θα ξελογιάσει.


Ρομαντικά βολάν
Τα βολάν κυριαρχούν στη μόδα το φετινό καλοκαίρι. Πως θα μπορούσαν αν λείπουν λοιπόν από την παραλία; Μικρά και διακριτικά βολάν στο κορδονάκι γύρω από το λαιμό, χαμηλά στη μέση των ολόσωμων, στο κάτω μέρος ενός tankini, καλύπτοντας ολόκληρο το μικροσκοπικό σουτιέν ενός μπικίνι ή με πολλές στρώσεις στο σλιπάκι. Η συγκεκριμένη τάση μπορεί να γίνει η μεγάλη σύμμαχος για όσες έχουν πολύ μικρό στήθος ή περιφέρεια σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα δίνοντας λίγο παραπάνω όγκο εκεί που χρειάζεται.


Vintage
Οι τάσεις φεύγουν κι έρχονται αλλά το vintage παραμένει πάντα δημοφιλές καθώς τονίζει την θηλυκότητα χωρίς να αποκαλύπτει πολλά. Αποτελεί το ιδανικό στιλ για όλες εκείνες που αισθάνονται άβολα να αποκαλύπτουν «πολλή σάρκα», δεν θέλουν όμως να χάσουν τίποτα από την θηλυκότητά τους και φροντίζουν να την τονίζουν μαζί με την γοητεία και την προσωπικότητά τους. Παλ αποχρώσεις, χαριτωμένα prints, χαμηλά κοψίματα και βολάν- όλα αυτά θα δώσουν το απαραίτητο vintage στιλ εμφάνισή σας στην παραλία.



Απαλά χρώματα
Παρά το γεγονός ότι οι πασαρέλες γέμισαν φέτος με έντονα χρώματα, στα μαγιό η τάση που επικρατεί αυτό το καλοκαίρι είναι οι παλ, γλυκές και ρομαντικές αποχρώσεις. Ανοιχτό πράσινο και σιέλ, σικ ροζ και βιολετί, λευκό και μπεζ είναι τα χρώματα που θα αποτελέσουν το φετινό swimwear trend πηγαίνοντας κόντρα στα φλουό χρώματα των ρούχων. Αφήστε λοιπόν τα έντονα πορτοκαλί κα πράσινα για τα μπλουζάκια και τα φορέματά σας και επιλέξτε ένα μαγιό σε απαλές αποχρώσεις. Το πλεονέκτημα προφανές: τα βλέμματα επικεντρώνονται στο κορμί και όχι στο μαγιό.



Μικρά prints
Ξεχάστε τα μεγάλα και έντονα σχέδια για το φετινό καλοκαίρι. Η μόδα επιτάσσει μικρά, διακριτικά, γεωμετρικά ή floral σχέδια που θα δώσουν στην εμφάνισή σας μια νεανική θηλυκότητα. Μια άλλη τάση είναι ένα μεγάλο σχέδιο στο ένα μέρος του μαγιό και μονόχρωμο όλο το υπόλοιπο. Αν προτιμήσετε αυτόν τον τύπο διαλέξτε ένα μαγιό που το σχέδιό του να είναι εκεί που θέλετε να τραβήξετε περισσότερο τα βλέμματα, αν το δυνατό σας σημείο είναι το στήθος τότε διαλέξτε το μεμονωμένο print να είναι στο σουτιέν. Η συγκεκριμένη τάση αποτελεί σωτήρια λύση για όσες από εμάς έχουμε διαφορά μεγέθους ανάμεσα στο πάνω και στο κάτω μέρος του μαγιό.


Μεταλλικές λεπτομέρειες και πούλιες
Η λίστα με τα trends στα μαγιό του φετινού καλοκαιριού θα ήταν ελλιπής αν δεν αναφερόμασταν στις μεταλλικές πόρπες και αλυσίδες αλλά και στις πούλιες που φέτος στολίζουν τα μαγιό περισσότερο από ποτέ. Από τον απλό κρίκο να ενώνει το μπροστινό με το πίσω μέρος του μπικίνι μέχρι να διαλέξετε την τάση σε όλο της το μεγαλείο με πολλές σειρές αλυσίδες, πούλιες, τρουκς και άλλα μεταλλικά στοιχεία να διακοσμούν το μαγιό σας, όλα είναι hot και πολύ πολύ πολύ trendy. Μην φοβηθείτε λοιπόν, όσο περισσότερα  μεταλλικά στοιχεία έχει το μαγίο σας, τόσο περισσότερο in fashion θα είναι.


Πλεκτά μαγιό.
Ναι, είναι και πάλι στη μόδα. Εμφανίστηκαν σε αρκετές συλλογές και δεν είσαστε λίγες αυτές που τα λατρεύουν. Επιλέξτε ένα μαγιό εξολοκλήρου από πλεκτή δαντέλα ή –για τις λιγότερο τολμηρές- πλεκτές λεπτομέρειες σε ένα μαγιό από πιο συνηθισμένα υλικά. Αγνοήστε τις παλιομοδίτικες ανασφάλειες ότι αργούν να στεγνώσουν και ότι αφήνουν άσχημο σημάδι στο μαύρισμα και κάντε εντυπωσιακές εμφανίσεις, ακόμα κι αν χρειάζεται να έχετε στην τσάντα σας ένα έξτρα μαγιό, ελάχιστη θυσία στο βωμό της μόδας για κάθε fashionista που αρνείται να κάνει συμβιβασμούς στην παραλία.



Στρινγκ.
Αφήσαμε για το τέλος την πιο… τολμηρή τάση. Τα sting bikini δεν είναι για όλες. Μόνο οι τολμηρές και με χαρισματικά «προσόντα» μπορούν να τα επιλέξουν ξεσηκώνοντας θύελλα στις παραλίες. Αν είσαστε έτοιμες να ξεσηκώσετε τα πλήθη, τολμήστε τα! Καλό θα είναι ωστόσο να τα αποφύγετε σε παραλίες με μαμάδες, μπαμπάδες, παππούδες και γιαγιάδες όπου η εμφάνισή σας και η θύελλα που λέγαμε... θα δημιουργήσει οικογενειακά δράματα, εγκεφαλικά και λοιπές ανεπιθύμητες παρενέργειες. Μια κοσμική παραλία με νεολαία ή μια ερημική παραλία με τον αγαπημένο σας είναι τα καλύτερα σημεία για να τα λανσαρετε.

Τώρα λοιπόν που ξέρετε τι θα πρέπει να διαλέξετε για να είσαστε in fashion και στην παραλία, μπορείτε να διαλέξετε το καινούργιο σας μαγιό.
Ρίξτε και μια τελευταία ματιά στα μαγιό που θα βρείτε στις νέες καλοκαιρινές συλλογές των εταιριών Calzedonia,Crool, Erka, Gottex Luna και Triumph.
Καλές αγορές λοιπόν και πάνω απ' όλα απολαυστικές βουτιές!


http://fe-mail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...