Anna delo Russo: Το νέο fashion icon!

Η νέα ισχυρή γυναίκα της μόδας είναι ένα καθαρόαιμο ιταλικό κορίτσι. Με σπουδές στην ιταλική Ιστορία της Τέχνης και την Λογοτεχνία και με μεταπτυχιακά στο Domus Academy του Μιλάνου, πέρασε 18 χρόνια στην Ιταλική Conde Nast ως Fashion Editor της ιταλικής Vogue και τώρα είναι πλέον η Editor at Large της ιαπωνικής Vogue δημιουργώντας μια νέα δύναμη στα περιοδικά και στην ουσία ανανεώνοντας την ιαπωνική αγορά μόδας.
Η ψηλόλιγνη Ιταλίδα, γεννήθηκε στο Μπάρι και εδώ και χρόνια ζει στο Μιλάνο. Διοικεί το περιοδικό στην Ιαπωνία μέσω skype και internet και κάνοντας ενίοτε ταξίδια στην Ιαπωνική πρωτεύουσα. Είναι από τις αγαπημένες γυναίκες μεγάλων και σημαντικών αντρών. Ο Helmut Newton την είχε χαρακτηρίσει ως «fashion maniac».
Ο Valentino την θεωρούσε μούσα του. H Delo Russo απέκτησε μεγάλη δημοσιότητα σταδιακά μέσα από την έκθεση της ως fashion icon στα πολύ δημοφιλή blogs The Sartorialist και Jak & Jil.
Έχει δηλώσει σε συνέντευξη της ό, τι έχει 4,000 ζευγάρια παπούτσια. Ας απολαύσουμε μερικές εμφανίσεις της, που θα μπορεί να δει το κοινό σε φωτογραφική έκθεση που θα φιλοξενηθεί σύντομα στο Μιλάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...