Men Thoughts

Το άλλοτε αντρικό παντελόνι με την κλασσική τσάκιση και την ψιλοκάβαλη μέση, αυτήν την φορά επανεμφανίζεται άκρως γυναικείο, παρουσιάζοντάς μας την ευκαιρία να κινηθούμε, αλλά και να εντυπωσιάσουμε πιο εύκολα και άνετα από ποτέ!


Επέλεξε το πιο μοδάτο και άρα ενταγμένο στις επιταγές της φετινής μόδας, φαρδύ παντελόνι, δίνοντας προσοχή στην εφαρμογή του. Μην σε τρομάζει το γεγονός ότι είναι φαρδύ, καθώς αυτό είναι και το ατού του. Ιδανικό για να πλαισιώσει και να κολακεύσει από τα πολύ αδύνατα μέχρι και τα πιο ‘ευτραφή’ πόδια:
Ποιος είπε πως ένα λευκό t-shirt είναι απαραιτήτως βαρετό? Troucks, strass, σχέδια, περίτεχνα κουμπιά και ρομαντικές τιράντες φέτος την άνοιξη παίρνουν το ‘αίμα τους πίσω’, δίνοντας σου μια απεριόριστη γκάμα επιλογών, υποσχόμενη να λάμπει ακόμα και στο σκοτάδι:

Λευκό shirt με τιράντες και επιχρυσωμένα κουμπιά, Τοpshop (26,50 €) [Περισσότερα]

Crystal lovers limited edition t-shirt (145,00 €) [Περισσότερα]
Kαι αν το αντρικό look, είναι απόλυτα συνυφασμένο με τα πιο preppy καπέλα, ήρθε η ευκαιρία, αν όχι η δικαιολογία να πάρουμε το καπελάκι μας (αφού όντας πάντα ψάθινο και πέρα για πέρα εναλλακτικό μας προστατεύει με απαράμιλλο στυλ από τις κακές βλέψεις του ήλιου) φεύγοντας για την πιο φωτεινή παραλία:

Ψάθινο καπέλο στον κλασσικό άσπρο-μαύρο συνδυασμό (16,50 €) [Περισσότερα]
Kαι φυσικά κανείς δεν θα πρέπει να αφήσει ασχολίαστα τα μοναδικά μας πατούμενα, αφού μέσα από τα ακαταμάχητα, φανταχτερά τους χρώματα, αλλά και το επικίνδυνο ύψος τους, θα σου δείχνουν τον κόσμο σαν μια ρομαντική αεροφωτογραφία:

Κόκκινες πλατφόρμες με ξύλινο πάτο, Lanvin
Mην ξεχάσεις το στολίδι σου, που δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα, άλλο πέρα από την φινετσάτη, τόσο μεγάλη για να χωράει τα ‘απολύτως απαραίτητα’ και τόσο minimal για να παραμένει εξαιρετικά κομψή, τσάντα σου:

Tσάντα από δέρμα και άνοιγμα με αυξομείωση, Τod’s boutique (135,07 €) [Περισσότερα]

http://ntynomai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...