Sexy tips... που θα κάνουν τη σχέση σου ακόμα πιο δυνατή!

Μικρά καθημερινά πραγματάκια που θα του προκαλέσουν ένα χαμόγελο, που θα σας φέρουν πιο κοντά, που θα δώσουν μια πιο γλυκιά γεύση στη στιγμή.
Γιατί, τι θέλουν οι σχέσεις... μικρές, καθημερινές προσπάθειες, ε;



1.Shopping με τον αγαπημένο σου
Ξέρω, ότι οι άντρες βαριούνται, είναι σχεδόν εφιαλτικό για αυτούς να σε ακολουθούν στα ψώνια σου. Όμως, το καλό το παληκάρι, ξέρει κι άλλο μονοπάτι...
Οι άντρες εκτιμούν το γούστο μας. Ξέρουν ότι το θέμα στιλ και μόδα το κατέχουμε καλύτερα. Όταν λοιπόν έρθει η ώρα που θα χρειαστεί εκείνος να ψωνίσει κάτι, φυσικά θα πας μαζί του για να πεις τη γνώμη σου.
Στο ίδιο κατάστημα, αν έχει γυναικεία, περνάτε και μια βόλτα για να ρίξεις κι εσύ μια ματιά. Ή αφού έχετε τελειώσει με τα ψώνια του μπαίνετε και σε ένα μαγαζί που γνωρίζεις το στιλ και το ύφος του για να δοκιμάσεις μερικά πραγματάκια.
Άφησε εκείνον να διαλέξει. Μην σχολιάζεις και μην κατακρίνεις τα λεγόμενά του φιλτράρωντας τα πάντα μέσα από τις γνώσεις σου για τη μόδα και τις τάσεις. Το ζητούμενο είναι άλλο: να του άρεσεις, να παίξετε, να μπαίνεις και να βγαίνεις στα δοκιμαστήρια δοκιμάζοντας πράγματα που θα αρέσουν σε εκείνον και όχι στις φίλες σου. Προκάλεσέ τον αν θέλεις και αγόρασε κάτι που εκείνος θα επιλέξει.

2. Στείλε sms όταν δεν το περιμένει
Μαύρα μεσάνυχτα, αξημέρωτα, μεθυσμένη από το club που χορεύεις με τις φίλες σου μπλα...μπλα...μπλα... Been there, done that! Όλες μας έχουμε κάνει κάτι τέτοιο. Και πια... το περιμένει.
Εκείνο που δεν περιμένει όμως, είναι να είστε μαζί, να πίνετε τον καφέ σας σε κάποιο μαγαζί για παράδειγμα ή να έχετε βγει για ένα ποτό ή ακόμα να είστε σπίτι και να βλέπετε τηλεόραση, να καθόσαστε δίπλα του...
Ό, τι θα ήθελες να του πεις με τη γλώσσα του σώματος ή με τη γλώσσα του στόματος... πες το με ένα sms.

3. Κάνε του συχνά μασάζ

Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που θα έλεγε όχι σε ένα απολαυστικό, χαλαρωτικό μασάζ. Εσύ, σαν καλό ερωτευμένο κορίτσι που είσαι, θα το κάνεις λίγο πιο συχνά από τις άλλες. Όχι μία στο τόσο... αλλά κάθε τόσο.
Μία, δύο, τρεις φορές την εβδομάδα. Υπερβολικό; Ίσως. Θα σε λατρέψει όμως. Θα ανέβεις στην εκτίμησή του ακόμα περισσότερο. Οι μετοχές σου θα εκτοξευθούν. Και θα γυμνάσεις και τα χέρια σου.

4. Κοπάνα από τη δουλειά

Οργανωθείτε. Συνομωτείστε. Αποφασίστε μια μέρα να την κοπανήσετε από τη δουλειά, και να περάσετε τη μέρα μαζί.
Όταν δεν δουλεύεις καθημερινή έχει άλλη γλύκα από το Σαββατοκύριακο. Κάντε πράγματα μαζί και απολαύστε μια μέρα που παραπέμπει σε “εφηβική τρέλα”.
Και μόνο η αίσθηση ότι κάνετε κάτι “μη επιτρεπτό” θα σας αλλάξει τη διάθεση.

5. Φρόντισε ώστε να έχεις συνέχεια στο ντουλάπι σου ή στο ψυγείο σου το αγαπημένο του γλυκό.
Δείχνει ότι τον σκέφτεσαι, ότι σε ενδιαφέρει η απόλαυσή του, ότι σου αρέσει να τον φροντίζεις. Και οι άντρες -και οι γυναίκες φυσικά- κολακεύονται με κάτι τέτοια.
Είναι δυνατόν να μην εκτιμήσεις, να μην χαμογελάσεις, να μην δώσεις ένα τεράστιο χαμόγελο και ένα γλυκό φιλί στον άνθρωπο που τη στιγμή της υπογλυκαιμίας σου, εμφανίζει μπροστά σου το καλύτερό σου;

6. Surprise delivery

Παράγγειλε φαγητό που θα πάει στο γραφείο του την ώρα που ξέρεις ότι πεινάει. Ή ένα βράδυ που θα έχεις κανονίσει να βγεις και θα είναι μόνος του σπίτι κανόνισε να χτυπήσει το κουδούνι το delivery boy με το φαγητό που αγαπά ιδιαίτερα.
Φυσικά και θα έχεις φροντίσει εσύ το λογαριασμό... Εκτός κι αν του έχεις νεύρα για κάτι;

7. To ξυπνητήρι του

Αν πρέπει να τον ξυπνήσεις εσύ... βάλε την πιο τρυφερή ή την πιο σέξι φαντασία σου σε λειτουργία. Γίνε το πιο τέλειο ξυπνητήρι του κόσμου.
Ξύπνησέ τον με χάδια, ξύπνησέ τον με φιλιά, ξύπνησέ τον... όπως σου κάνει κέφι. Αρκεί να είναι ερωτικό, σέξι ή πολύ αγαπησιάρικο.

8. Μη γυρίσεις με άδεια χέρια

Μπορεί να αργήσεις πολύ να γυρίσεις από τη δουλειά ή μπορεί να έχεις κανονίσει να βγεις ή μπορεί να έχεις μια συγγενική ή επαγγελματική υποχρέωση.
Όταν γυρίσεις σπίτι είναι όμορφο να του επιφυλάσσεις μια έκπληξη. Παγωτό; Γλυκό; Ένα μικρό συμβολικό δωράκι; Κάτι...

9. Ντυθείτε το ίδιο
Στις ίδιες χρωματικές αποχρώσεις, με τους ίδιους συνδυασμούς, το ίδιο πουκάμισο, το ίδιο t-shirt κι ένα τζιν. Θα είναι ένα δικό σας παιχνίδι, ένας προσωπικός κώδικας της ημέρας...
Όχι, μην βγείτε έτσι τη βόλτα σας. Δεν υπάρχει λόγος να κυκλοφορείτε δίπλα δίπλα όταν το κάνετε αυτό.
Ας πάει ο καθένας στη δουλειά του. Εσείς θα ξέρετε όμως...

11. Το τζίνι

Φανταστείτε ότι βρήκατε το μαγικό λυχνάρι. Το χαϊδεύετε και από μέσα βγαίνει το τζίνι.
Το τζίνι για μια μέρα θα είσαι εσύ και θα πραγματοποιείς όλες τις επιθυμίες του, θα του κάνεις όλα τα χατήρια.
Προσοχή όμως στις υπερβολές. Διευκρινίστε του από την αρχή ότι δεν πρέπει να το παρακάνει, να διατηρήσει τα επιτρεπτά όρια και να μην εκμεταλλευτεί τις καταστάσεις γιατί τότε το μόνο που θα καταφέρει είναι το τζίνι να τα πάρει κρανίο και να γίνει χαμός.
Φυσικά, οφείλει κι εκείνος, κάποια άλλη μέρα, να είναι το δικο σου τζίνι, ναι;




http://www.tlife.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...