Εκθαμβωτικά ματάκια σε 5 βήματα

Αν τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής τότε δεν έχεις παρά να φροντίσεις να είναι πιο λαμπερά και από το τον ήλιο. Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να αναδείξεις τα ματάκια σου και να τραβήξεις την προσοχή με το βλέμμα σου!


Μην ξεχνάς την ενυδάτωση: το αφυδατωμένο δέρμα γύρω από το δέρμα είναι πολύ βασικός παράγοντας για να δείχνουν τα μάτια σου λαμπερά. Η βιταμίνη Ε είναι ότι πρέπει για την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια και καλά θα κάνεις να πάρεις μια κρέμα ματιών που να περιέχει βιταμίνη Ε.
Η Lancôme με την επαναστατική  Renergie yeux Multiple Lift, χαρίζει στα ματάκια σου τέλεια αναζωογόνηση και ανόρθωση στο λεπτό, αφού είναι κρέμα ματιών και κονσίλερ μαζί!
Η Lancôme με την επαναστατική Renergie yeux Multiple Lift, χαρίζει στα ματάκια σου τέλεια αναζωογόνηση και ανόρθωση στο λεπτό, αφού είναι κρέμα ματιών και κονσίλερ μαζί!
Ρυτίδες τριγύρω πολλές: αν έχεις ήδη αντικρύσει τις λεπτές γραμμές γύρω από τα ματάκια σου και έχεις φρικάρει μην ανησυχείς, είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις. Γι' αυτό φρόντισε να περάσουν όσο πιο απαρατήρητες γίνεται! Η ρετινόλη που είναι ένα συστατικό που έχει ανορθωτικές ιδιότητες είναι ότι πρέπει για την ανάπλαση της επιδερμίδας σου και καλά θα κάνεις να επιλέξεις κρέμες με αυτό το συστατικό. Η ρετινόλη είναι μια ουσία που ναι μεν κάνει πολύ καλό σε αυτό το σημείο τα αποτελέσματα της όμως δεν είναι αμέσως αόρατα αφού χρειάζονται λίγες εβδομάδες για αν φανούν. Οπλίσου με υπομονή, μείνει πίστη στην ρουτίνα της περιποίησης της επιδερμίδας σου και θα δεις τα ματάκια σου πιο λαμπερά από ποτέ!
Οι μαύροι κύκλοι και τα άλλα δεινά: τα πρησμένα ματάκια, οι έντονοι κύκλοι που μπορεί να έχουν στήσει χορό γύρω από τα ματάκια σου είναι που πρέπει να προσέξεις.
Σου πρήστηκαν: τα πρησμένα μάτια πολλές μίσησαν, πώς όμως τα απέκτησες; Η αλλαγή του καιρού ή οι ατέρμονες ώρες μπροστά σε ένα υπολογιστή "φαίνονται" στα-πρησμένα-μάτια σου. Οι εποχικές αλλεργίες αλλά και η αϋπνία δε βοηθούν καθόλου την κατάσταση και καλά θα κάνεις να πάρεις δραστικά μέτρα.
Η ενυδάτωση είναι το απαραίτητο όπλο σου για λαμπερά ματάκια και η HR Hydra Collagenist για τέλεια ενίσχυση της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια και  η  Collagenist eye lift της Helena Rubinstein υπόσχον
Η ενυδάτωση είναι το απαραίτητο όπλο σου για λαμπερά ματάκια και η HR Hydra Collagenist για τέλεια ενίσχυση της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια και η Collagenist eye lift της Helena Rubinstein υπόσχονται να κάνουν θαύματα για την περιοχή των ματιών σου!
Μείωσε τους καφέδες: η καφεΐνη δε βοηθάει άμα έχεις ματάκια-τούμπανο και καλά θα κάνεις να μειώσεις τα καφεδάκια που πίνεις καθημερινά. Δεν είπαμε να κόψεις τελείως την αγαπημένη σου απόλαυση αλλά έστω περιορίσου στα 2 φλιτζάνια την ημέρα και θα δεις διαφορά. Αν αυξήσεις αντίθετα την κατανάλωση του νερού θα δεις σημαντικές διαφορές αφού θα ενυδατώσεις έτσι το δερματάκι σου πράγμα που θα φανεί και στα ματάκι σου. Το αλάτι προκαλεί κατακράτηση υγρών και η μείωση του θα φέρει σημαντικά αποτελέσματα.


Αγγουράκι λέω και κλαίω: το ιδανικό καλλυντικό ματιών βρίσκεται στην κουζίνα σου και δεν έχεις παρά να το προμηθευτείς με το κιλό! Φυσικά πρόκειται για το αγαπημένο μας αγγουράκι που τώρα μπαίνει και στα καλλυντικά σου. Κόψε ένα αγγουράκι φέτες και βάλτες στα κλειστά σου βλέφαρα και άφησε για δύο λεπτά και θα πλημμυρίσεις δροσιά . Το χαμομήλι επίσης θα σε βοηθήσει να μειώσεις το πρήξιμο βάζοντας δυο φακελάκια στην περιοχή κάτω από τα μάτια για λίγα λεπτάκια.
Μην ξεχνάς τον ύπνο: ο ύπνος είναι το καλύτερο καλλυντικό αφού μετά από μια νύχτα φουλ ύπνου νιώθεις πιο λαμπερή, πιο όμορφη και πιο ξεκούραστη. Φρόντισε να κοιμάσαι 8 -10 ώρες την ημέρα και θα δεις τα ματάκια σου να λάμπουν και στο σκοτάδι.


http://www.womenonly.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...