Νέα είσοδος στον χώρο της μόδας

Όταν η φαντασία, η λάμψη, η αγάπη στη λεπτομέρεια και... τα κρύσταλλα της εταιρείας SWAROVSKI ενώθηκαν, «γεννήθηκε» η «Solo per te Cristallo».


Το νέο όνομα στον χώρο της μόδας είναι αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής. Κάθε ρούχο έχει την αυθεντική ετικέτα (Made with Swarovski Εlements) της εταιρείας SWAROVSKI, πιστοποιώντας τη γνησιότητα των κρυστάλλων.

To καινούργιο fashion label κάνει τη δυναμική εμφάνιση του σε ηλεκτρονικό κατάστημα στο διαδίκτυο (http://www.soloperte.gr), προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στους πελάτες από κάθε γωνιά του κόσμου.

Η «Solo per te Cristallo» προμηθεύει με τα προϊόντα της μόνο exclusive καταστήματα σε χώρες του εξωτερικού, ενώ στέλνει κάθε προϊόν στην πόρτα του σπιτιού σας. Όσο για τους πελάτες που βρίσκονται στην περιοχή της Αττικής, προσφέρεται δωρεάν αποστολή των παραγγελιών κατ’ οίκον.

Στο «e-shop» αυτή τη σεζόν θα βρείτε τρεις εκλεκτές κολεξιόν: Classic Collection, Wild Animals, Tricky Figures. Μυστικό της επιτυχίας είναι πως όλα τα designs είναι μοναδικά, διότι επιμελούνται από το ίδιο το χέρι των δημιουργών. Μέσα από μία πλούσια συλλογή, που δεν περνά διόλου απαρατήρητη, αλλά αντίθετα συνδυάζει την ακτινοβολία με τη φινέτσα, τα ρούχα υπόσχονται να χαρίσουν αέρα στις εμφανίσεις σας από το πρωί έως το βράδυ. Από το γραφείο και τα business meetings, μέχρι τη βραδινή σας εξόρμηση.

Με την είσοδο σας στο «e-shop», εκτός από τις κολεξιόν και τα σχέδια που προστίθενται κάθε εβδομάδα, πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε τις δικές σας ειδικές παραγγελίες. Σύντομα, μάλιστα, οι δημιουργοί θα «λανσάρουν» την αντρική και παιδική κολεξιόν, χαρίζοντας στιλ και λάμψη σε μικρούς και μεγάλους.

Δεν είναι, όμως, μόνο το εντυπωσιακό design των ρούχων που κλέβει την παράσταση. Είναι και οι προσιτές τιμές που «χαμογελούν» σε κάθε πορτοφόλι, καθώς μπορείτε να προσθέσετε στο καλάθι των αγορών σας κομμάτια που ξεκινούν μόλις από 35 ευρώ.

Τέλος, αξιοσημείωτο είναι ότι με την αγορά κάθε προϊόντος εξασφαλίζετε και την υπηρεσία service που προσφέρει για τους πελάτες της η «Solo per te Cristallo».



 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...