Φυλακισμένη στο σπίτι της η Λίντσεϊ Λόχαν

Άλλο ένα επεισόδιο στο πολύκροτο σίριαλ το οποίο διαδραματίζεται τα τελευταία χρόνια μεταξύ δικαστηρίων και φυλακών με πρωταγωνίστρια την 24χρονη ηθοποιό, έφτασε στο τέλος του.




Στη σημερινή δίκη δεν παρουσιάστηκε καθόλου η Λίντσεϊ. Αντ' αυτής, μίλησε η πανταχού παρούσα δικηγόρος της, Σον Τσάπμαν Χόλεϊ, και η υπόθεση έκλεισε.
Στη σημερινή δίκη δεν παρουσιάστηκε καθόλου η Λίντσεϊ. Αντ' αυτής, μίλησε η πανταχού παρούσα δικηγόρος της, Σον Τσάπμαν Χόλεϊ, και η υπόθεση έκλεισε.
Η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) δεν παραβρέθηκε στη χθεσινή προγραμματισμένη προκαταρκτική δίκη, όμως δια στόματος της δικηγόρου της Σον Τσάπμαν Χόλεϊ (Shawn Chapman Holley) δεν έφερε καμία αντίδραση στις κατηγορίες κλοπής ενός πανάκριβου κολιέ που αντιμετώπιζε.
Η δικαστής Στέφανι Σότνερ (Stephanie Sautner) ξεκαθάρισε ότι χωρίς να σημαίνει ότι παραδέχεται την ενοχή της, η δήλωση της κατηγορούμενης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως στοιχείο σε άλλο σχετικό δικαστήριο.
Τον περασμένο μήνα, η Λόχαν είχε καταδικαστεί σε 120 μέρες φυλάκιση για παραβίαση της αναστολής της ενώ ταυτόχρονα της επιβλήθηκαν 100 ώρες κοινωνικής εργασίας στο νεκροτομείο (!) του Λος Άντζελες και σε ένα κέντρο γυναικών.
Σύμφωνα με τη χθεσινή ετυμηγορία, η Λίντσεϊ οφείλει να παραδοθεί στις αρχές μέχρι και τις 17 Ιουνίου, ενώ στην ποινή της προστέθηκαν ακόμη 480 ώρες κοινωνικής εργασίας και της απαγορεύτηκε να πλησιάσει στο κοσμηματοπωλείο από όπου κατηγορήθηκε ότι έκλεψε το κολιέ.
Το ζήτημα τώρα είναι αν η Λόχαν εκτίσει τη βασική ποινή της στη φυλακή ή στο σπίτι. Το δικαστήριο θα ζυγίσει τα στοιχεία και τις εκτιμήσεις των ψυχολόγων που θα την εξετάσουν και θα αποφασίσει –πράγμα που θα έκανε και με οποιονδήποτε άλλον κατηγορούμενο, όπως τονίστηκε από τη δικηγόρο της- αν θα παραμείνει σε κατ' οίκον φυλάκιση.
Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο τελικά εφαρμοστεί, η Λίντσεϊ δεν θα μπορεί να βγει από το σπίτι της ούτε και για την κοινωνική εργασίας της, η οποία θα πρέπει να μεταφερθεί για αργότερα. Βλέποντας και κάνοντας όμως.
Κατά τα άλλα, αυτό που επίσης θα πρέπει να προσαρμοστεί ανάλογα με την απόφαση είναι η προσπάθεια της ταλαίπωρης στάρλετ να ξαναβάλει σε δρόμο την καριέρα της, που είχε μπει σε μόνιμη… παύση τα τελευταία χρόνια.
Όπως είχε ανακοινωθεί λίγο νωρίτερα, η Λίντσεϊ θα παίξει τελικά τον ρόλο της Βικτόρια Γκότι (Vivtoria Gotti) στην κινηματογραφική μεταφορά της ζωής του πατέρα της, διαβόητου αρχιμαφιόζου Τζον Γκότι (John Gotti), ρόλο που κρατά ο Τζον Τραβόλτα (John Travolta).


http://www.markware.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...