H Sophie Theallet σχεδιάζει για την Nine West

Ο τίτλος της collection θα μπορούσε να είναι «Μία Γαλλίδα στη Νέα Υόρκη». Χρώμα, έντονο καρό, κομψά σχέδια και ένας αέρας Γαλλικής Ριβιέρας κατευθείαν στην Madison Square
Με τίτλο «Sophie Theallet for Nine West» η διάσημη designer, γνωστή για το boho lux στυλ της, έφτιαξε μία capsule collection από girly μπαλαρίνες, ρομαντικά πέδιλα και πλατφόρμες, υφασμάτινες πρωινές τσάντες και κοσμήματα με lucky charms.


Το design των σχεδίων εξυπηρετούσε το concept, πού ήθελε τη Σοφί από το Παρίσι να τριγυρίζει στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Τα χρώματα των αξεσουάρ έχουν επιρροές από Μεξικό και Βαρκελώνη, ενώ η γαλλική φινέτσα και κομψότητα της Theallet είναι εμφανής σε όλα τα κομμάτια.
«Η συνεργασία μου με μία καταξιωμένη εταιρία υποδημάτων και αξεσουάρ, όπως η Nine West, μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω πραγματικότητα ένα μεγάλο όνειρο ζωής: να σχεδιάσω σε μεγαλύτερη κλίμακα. Μπόρεσα να χρησιμοποιήσω ένα από τα αγαπημένα μου μοτίβα και να δημιουργήσω μία συλλογή που αποτυπώνει τόσο τη δική μου σχεδιαστική αισθητική, όσο και το πνεύμα της Nine
West.» Δήλωσε η ίδια η Sophie Theallet. Σήμερα θα δωθεί πάρτι προς τιμήν της στο κατάστημα της Nine West, στο Soho της Νέας Υόρκης.
Ιnfo:
Τα προϊόντα της συλλογής θα είναι διαθέσιμα παγκόσμια σε περιορισμένο αριθμό στα καταστήματα Nine West από τέλη Μαΐου. Οι τιμές για τα παπούτσια κυμαίνονται από 89€ μέχρι 119€, για τις τσάντες από 89€ μέχρι 129€ και για τα κοσμήματα από 39€ μέχρι 45€.


«


http://www.madamefigaro.gr 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...