Τα καλύτερα μακιγιάζ των διασήμων στο κόκκινο χαλί! Πώς να τα αντιγράψεις!

Κάποιες Γυναίκες ξεχώρισαν με το έργο τους την χρονιά που μας πέρασε. Και βραβεύτηκαν γι' αυτό! Άλλες πάλι ξεχώρισαν με το μακιγιάζ και τα μαλλιά τους στις Γυναίκες της Χρονιάς.


Bonus tips: εντοπίσαμε τον Δημήτρη Σταμάτιου, make up artist και hair stylist της Νάντιας Μπουλέ και της Βάσως Κολυδά. Τα λατρέψαμε και του ζητήσαμε να μας αποκαλύψει όλα τα beauty μυστικά του για να τα υιοθετήσουμε κι εμείς!

Ελένη Μενεγάκη


Η Ελένη Μενεγάκη επιμελείται πολλές φορές μόνη της το μακιγιάζ της αφού γνωρίζει πολύ καλά τι της ταιριάζει και τι όχι! Στα βραβεία "Γυναίκες της Χρονιάς" την είδαμε με τονισμένα μήλα, πορτοκαλοκκίνο lip gloss, επίσης τονισμένα μάτια και πάντα τοποθετημένη λευκή σκιά στην εσωτερική γωνία του κάτω βλεφάρου. Ένα tip, που όπως μας έχουν διδάξει πολλοί make up artists, κάνει το βλέμμα να δείχνει πιο ξεκούραστο. Αν και κάποιοι προτιμούν το μπεζ

Νάντια Μπουλέ


Η Νάντια Μπουλέ κλέβει τις εντυπώσεις όχι μόνο λόγω των χορευτικών της ικανοτήτων αλλά και για τις πολύ καλές επιλογές της σε μακιγιάζ, μαλλιά! "Υπεύθυνος" γι' αυτό είναι ένας από τους αγαπημένους μας make up artists και hair stylists, Δημήτρης Σταματίου. Τι μας είπε για το look της Νάντιας; Σου αποκαλύπτουμε!
"Αυτό που προσπαθούμε πάντα είναι να δημιουργούμε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα σε μακιγιάζ, μαλλιά και ρούχα. Για τα μαλλιά, λοιπόν, επιλέξαμε μια ψηλή αλογοουρά με μπούκλες τις οποίες χτενίσαμε από πάνω για να βγει ένα vague αποτέλεσμα. Το μυστικό που μπορούμε να εφαρμόζουμε για να φαίνονται και καλογυαλισμένα πάντα τα μαλλιά είναι κάποια spray λάμψης το οποίο φυσικά κάναμε και στην Νάντια. Στο μακιγιάζ, επίσης εμπνεόμενοι από το φόρεμα θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα πιο ηλιοκαμμένο αποτέλεσμα. Έτσι, χρησιμοποιήσαμε αποχρώσεις του μοβ, του χρυσού και του καφέ στα μάτια για να είναι πιο ζεστό το πρόσωπό της, ψεύτικες βλεφαρίδες και πολλές γυαλάδες στα ζυγωματικά για να δώσουν αυτό το fresh και δροσερό αποτέλεσμα".

Ελένη Πετρουλάκη


Το χρυσό- bronze είναι ο μεγάλος νικητής της νέας σεζόν και το επιβεβαιώνουν οι εμφανίσεις πολλών διασήμων. Η Ελένη Πετρουλάκη επέλεξε μεταλλική χρυσή σκιά για την εσωτερική γωνία και καφέ στην εξωτερική ώστε να δημιουργήσει πιο catty effect. Τόνισε τα μάτια της με μαύρο μολύβι, ενώ στα χείλη και στα ζυγωματικά επέλεξε βερικοκί αποχρώσεις. To μακιγιάζ της Ελένης Πετρουλάκη επιμελήθηκε η make up artist Κατερίνα Κοντογιώργου. Η Κατερίνα έχει δημιουργήσει για τις αναγνώστριες του TLIFE μερικά πολύ εντυπωσιακά looks. Δες εδώ το δικό μου αγαπημένο!

Βάσω Κολυδά


Tα neon lips τραβούν την προσοχή μας αυτό το καλοκαίρι και όχι μόνο λόγω έντασης χρώματος! Ο Δημήτρης Σταματίου επέλεξε για την Βάσω Κολυδά fuchsia χείλη συνδυασμένο με υπέροχα μάτια τα οποία δημιουργήθηκαν μόνο με καφέ σκιά και τουφίτσες από ψεύτικες βλεφαρίδες. Ο Δημήτρης μας συμβουλεύει να προτιμάμε τις τουφίτσες από τις ενιαίες ψεύτικες βλεφαρίδες διότι δημιούργουν ένα έντονο μεν, ρεαλιστικό δε αποτέλεσμα! Plus: μάσκαρα μόνο στην βάση των βλεφαρίδων!

Τζένη Θεωνά


Αλαβάστρινη επιδερμίδα, ρουζ που δανείζεται το χρώμα του από το έντονο κραγιόν, ψεύτικες βλεφαρίδες και λευκό μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου είναι οι επιλογές της Τζένης Θεωνά για ένα doll μακιγιάζ. Το μυστικό εδώ είναι ότι τοποθέτησε ψεύτικες βλεφαρίδες μόνο στις εξωτερικές γωνίες του ματιού και από πάνω τοποθέτησε μια χοντρή γραμμή eyeliner που πάχαινε σταδιακά. Ένα καλό trick για να καλύπτουμε και την κόλλα που χρησιμοποιούμε για τις βλεφαρίδες!
Extra info: Σου αρέσουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες αλλά δεν ξέρεις πώς να τις τοποθετήσεις; Κάνε κλικ εδώ!

Δέσποινα Καμπούρη


Η Δέσποινα Καμπούρη μας αποδεικνύει ότι οι ήσυχες επιλογές στο μακιγιάζ και τα μαλλιά είναι μια πολύ safe οδός για να δείχνουμε chic και όμορφες. Μαύρο μολύβι στο εσωτερικό και εξωτερικό του κάτω βλεφάρου αλλά και στην ρίζα του άνω το οποίο έχει σβηστεί με μαύρη σκιά (τα σβησίματα είναι το Άλφα και το Ωμέγα του μακιγιάζ!), βερικοκί ρουζ ακριβώς πάνω στα μήλα και φυσικά χείλη ανέδειξα το look της. Τελικό βήμα, το sleek χαμηλό σινιόν με χωρίστρα στη μέση.


http://www.tlife.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...