Ν. Θεοδωρίδου: “Δεν θα παντρευόμουν ξανά!”

Μετά από ένα χειμώνα επιτυχημένων εμφανίσεων στο “Anodos” η Νατάσα Θεοδωρίδου βρίσκεται τώρα σε νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την οικονομική κρίση και το γάμο και την προσωπική της ζωή.



Μιλώντας, αρχικά για το γάμο και τους έρωτες η ίδια δήλωσε πως το κεφάλαιο γάμος έχει κλείσει για εκείνη. “Δεν θα παντρευόμουν ξανά... Τελείωσα με τους γάμους. Δύο είναι αρκετοί. Δεν μιλάω για τη συντροφικότητα, το μοίρασμα, τη σχέση με κάποιον άνθρωπο, αλλά για γάμο δεν το συζητώ πια”, είπε σε συνέντευξή της στο “Down Town”. Ενώ, σημείωσε: “Είμαι ελεύθερη, μόνη μου και πολύ ευτυχισμένη. Γιατί; Ποιος ξέρει!”.

Για το Γρηγόρη Αρναούτογλου και τα όσα ακούστηκαν για τη σχέση που της χρεώνουν με τον παρουσιαστή, η Νατάσα ανέφερε: “Γελάω! Τι να κάνω; Γνωρίζω τον Γρηγόρη πολλά χρόνια, έχουμε μοιραστεί πράγματα, ξέρουμε ποια είναι η σχέση μας και πόσο καλοί φίλοι είμαστε”.
Τέλος, για την οικονομική κρίση, η γνωστή τραγουδίστρια είπε πως την αισθάνεται και την ζει, όπως και όλοι, αλλά πιστεύει ότι σε μια τέτοια περίοδο θα γίνει ξεκαθάρισμα.
Διάβασε περισσότερα στο “Down Town” που κυκλοφορεί!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...