Πρόβλημα στη στύση; Σσσσσστ!

Αυτά δεν τα λέμε παραέξω...

Όμως, μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε και η αλήθεια είναι ότι πολύ μας πλήγωσε αυτή η έρευνα που πρόσφατα έπεσε στα χέρια μας. Το μόνο που μας παρηγορεί είναι ότι έλαβε χώρα στην Αμερική και αφορά κατοίκους των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά δυστυχώς, κάθε τι κακό που συμβαίνει εκεί, συνήθως εξαπλώνεται και στην Ευρώπη.


Έτσι λοιπόν, μάθαμε με θλίψη ότι το 31% των ανδρών που έλαβαν μέρος στη συγκεκριμένη έρευνα δήλωσε απροκάλυπτα πως δυσκολεύεται να έρθει σε στύση. Όπως καταλαβαίνετε, το ποσοστό αυτό είναι υπερβολικά υψηλό, δεδομένου ότι μία σχέση για να πετύχει βασίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στη συχνότητα και την ποιότητα της σεξουαλικής επαφής μεταξύ των δύο.
Τι είναι αυτό που προκαλεί αυτή τη δυσκολία όμως; Όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Από την πλήρη αποβλάκωση στο playstation, μέχρι την πίεση στη δουλειά και την ποδοπάτηση της ανδρικής ψυχολογίας από το γυναικείο φύλο.
Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και εμείς, αυτό που επιθυμούμε είναι μια άλλη επιστημονική έρευνα που να εντοπίζει τις ρίζες του κακού και να τις καταστρέφει σε τρία δευτερόλεπτα (το πολύ).


http://www.queen.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...