Οδηγός shopping σε “compact” περιτύλιγμα

Αν ο χειμώνας είναι η εποχή αναζήτησης του «τέλειου» τζην, την άνοιξη ψάχνουμε το «τέλειο» φόρεμα: για την πόλη, τις διακοπές, τις προσκλήσεις σε ευτυχείς περιστάσεις.


Επειδή εδώ στο ermoumag αγαπάμε όλους τους σωματότυπους, αυτή τη φορά διαλέξαμε κομμάτια που είτε διατίθενται και σε extra small μέγεθος (ακόμα και σε διαβαθμίσεις του!), όπως θα διαπιστώσεις πατώντας στο κάθε link, είτε διαθέτουν κόψιμο και στυλ που κολακεύουν τις petite σιλουέτες.

ermoumag ermoumag petitedresses6 Little dresses, great buys   οδηγός shopping σε compact περιτύλιγμα
Τζην φόρεμα PARANOIA: ανθεκτικό αλλά χαριτωμένο, sexy but sweet – η γραμμή του σε στυλ «κλεψύδρα» θα ενισχύσει τις καμπύλες σου.
Φλοράλ φόρεμα Tally Weijl: αν και casual, υπερέχει χάρη στις μελετημένες λεπτομέρειες που αναζητά κάθε μικρόσωμη fashionista – το αμπίρ κόψιμο, η κεντρική πτύχωση, το μπούστο-καρδιά και η ασυναγώνιστη τιμή το καθιστούν must-have.
Φόρεμα με ίνες σύρματος, HEEL: Τα «έντονα» μανίκια του θα δώσουν «έξτρα» πόντους σε στενές πλατούλες.

ermoumag ermoumag petitedresses7 Little dresses, great buys   οδηγός shopping σε compact περιτύλιγμα
Φόρεμα «ιαπωνικού» δεσίματος, Warehouse: σε λαμπερό κίτρινο για να κάνει αισθητή την παρουσία petite υπάρξεων, όπως και κάθε έντονο χρώμα.
Φόρεμα ενός ώμου, Warehouse: τα λοξά κοψίματα «ξεγελούν» το μάτι, «πλαταίνοντας» τη σιλουέτα.
Στράπλες φόρεμα BCBG Max Azria: όταν ένα event απαιτεί πιο “couture” ποιότητα και στυλ, η υπογραφή BCBGMaxAzria είναι μια μέση λύση ως προς το κόστος και παράλληλα σωτήρια για μικροσκοπικές κοπέλες, καθώς τα διαθέσιμα extra small μεγέθη εκτείνονται και αρκετά κάτω από το size 6.

ermoumag ermoumag petitedresses9 Little dresses, great buys   οδηγός shopping σε compact περιτύλιγμα
Body-conscious φόρεμα ASOS: αν και εφαρμοστό, οι πτυχώσεις του και η περίτεχνη κατασκευή του στο πάνω μέρος φροντίζουν να σε δείχνουν “hot” διαγράφοντας τη γραμμή σου, χωρίς το αποτέλεσμα να δείχνει ασφυκτικά στενό ή «φθηνό».
Boho φόρεμα Free People: «αθώο», όπως κάθε petite σιλουέτα, αλλά σε καμία περίπτωση «γλυκερό». Κατά τα άλλα, το ermoumag προειδοποιεί: η περιήγηση στην online boutique της Free People, μπορεί να προκαλέσει εθισμό! Δεν ξέραμε τι να πρωτοδιαλέξουμε από την μοντέρνα συλλογή της, και καταλήξαμε σε αυτό το κομμάτι επειδή στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα επιβάλλεται η ύπαρξη ενός λευκού φορέματος.
“Navy” φόρεμα BCBG Max Azria: Το γεωμετρικό σχέδιό του ταιριάζει σε μικρόσωμες γυναίκες, ενώ τα καλοκαιρινά χρώματά του φέρνουν θαλασσινή αύρα ακόμα και στην πόλη.

ermoumag ermoumag petitedresses5 Little dresses, great buys   οδηγός shopping σε compact περιτύλιγμα
Ριγέ φόρεμα redherring: το απόλυτο «πασπαρτού» – με μπαλαρίνες ή σανδάλια το πρωί, και με γόβες το βράδυ, αποτελεί σίγουρα «έξυπνη αγορά» – ο ελαφρά ενισχυμένος όγκος του στο κάτω μέρος θα δώσει «αέρα» στη λεπτή γραμμή σου.
Little black dress, Zara TRF: το «φιλικό» -ως προς το XS- label TRF της Zara, κάνει ένα κομψό «θαύμα»: οι πιέτες και η πλάτη-χαμόγελο μειώνουν τη σοβαροφάνεια του μαύρου και κολακεύουν την petite σιλουέτα.
Ολομέταξο φόρεμα Banana Republic: κατάλληλο για το γραφείο και για αστικές βόλτες σε υψηλές θερμοκρασίες – τα μανικάκια θα δώσουν εύρος στην ωμοπλάτη σου και τα βολάν μια διακριτική νότα όγκου στο πάνω μέρος – όπως και στα BCBG Max Azria, θα βρεις και εδώ διαβαθμίσεις του extra small.


http://www.ermoumag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...