Η Roberti outdoor pleasure αποκλειστικά στο More design by Georgiopoulos

Οι εσωτερικές και εξωτερικές λύσεις επίπλωσης βοηθούν στη δημιουργία, τη διαφύλαξη και προστασία της ισορροπίας της ζωής μας με τη φύση. Η φύση που μπορεί να μας αναζωογονεί μέσω της αναγέννησης της.



Το σπίτι, το οποίο σχεδιάστηκε ως καταφύγιο, με υπαίθριους χώρους που επιτρέπει την απόλαυση, τη χαλάρωση, το γλέντι και την ομορφιά των τοπίων, χωρίς τοίχους, σε πλήρη συμφωνία με τη φύση.
Η Roberti με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή εσωτερικών υπαίθριων επίπλων, συνδυάζει επιδέξια δεξιοτεχνία με ένα κομψό σχεδιασμό. Η Greenfield είναι αφιερωμένη στον υπαίθριο χώρο που χρησιμοποιούν συνθετικά υλικά τα οποία προσφέρουν ανθεκτικότητα και αντοχή στο νερό.
Η Roberti, διατηρώντας την παράδοση ενισχύοντας τη με το πρωτότυπο σχεδιασμό, πρότυπα υψηλής ποιότητας και δίνοντας μεγάλη προσοχή τόσο για τους οικιακούς όσο και τους επαγγελματικούς χώρους, θα την βρείτε αποκλειστικά στο κατάστημα επίπλων More Design by Georgiopoulos (Κανελλοπούλου 80 & Μ. Κάλλας, Πάτρα. Τηλ.: 2610 461.555)



http://www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...